Bugün, Ay koç burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; düşünceli, uyumlu, çalışkan, çekingen, güçlü, iradeli bir insansınız. Spor, atletizm ve fiziksel aktivite gerektiren işlerde şansınız çok yüksek. Güçlü iradeniz yaşamda karşılaşacağınız zorluklar karşısında size her daim yol gösterecek. Bu sene, önemli işler ve detay gerektiren konular devrede olacak.




Koç Burcu: Bugün, disiplinli yapınızla bazı görüşmelerde iletişiminiz güçlü akacak. İş alanlarınız aktif olmasına rağmen işiniz çok da umurunuzda olmayabilir. İş yaptığınız insanlarla anlaşmazlıklara dikkat.




Boğa Burcu: Düşüncelerinizi istediğiniz bir iş veya projeye yönlendirebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler oluşabilir. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde sonuç peşinde koşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Gün içinde, önemli banka, kredi ve vergi işleriniz için mantığınızı devreye sokacaksınız. Sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızın yanında parasal konuları konuşmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda çözüme yönelik fikirlerinizi kullanmalısınız. Ortaklaşa işi olanlar, önemli konuşmalara ve görüşmelere imza atabilirler. İş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda bakış açınızı biraz geniş tutmaya çalışın. Detaylara dayalı işleriniz devreye girebilir. Daha az tanıdığınız insanlarla ufak tefek anlaşmazlıklar oluşabilir.




Başak Burcu: Detay ve ayrıntı gerektiren işleriniz üzerine kafa patlatabilir veya bazı görüşmelerin beklenen sonuçlara ulaştığına şahit olabilirsiniz. Bir kaç konuda duygularınızı saklamaya meyillisiniz.




Terazi Burcu: Zorlandığınız aile konularına daha mantıkla ve derinlemesine girecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız. Özel hayatınızda mantığınız ve duygularınız arasında gidip geliyorsunuz.




Akrep Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı biraz daha anlayışla yaklaşmayı denemelisiniz.




Yay Burcu: Bugün, paraya dayalı işlerinizde mantıklı ve detaycı davranmak öne çıkabilir. Eğlence, çocuk veya aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün hayatınıza dair düşündüğünüz plan ve projelrinizde, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Aile yaşantınızda bazı huzursuzluklarınız olabilir.




Kova Burcu: Hayal ettiğiniz veya düşündüğünüz konulara odaklanacaksınız. Yazarsanız, şanslı etkileriniz yüksek. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa aktiviteler, planlarınızı bozabilir.




Balık Burcu: Bugün, bir davet veya organizasyonda önemli görüşmeler ve konuşmalar devrede olabilir. Parasal konularda bazı şeyleri hala yerine oturtamadığınız görülüyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR