Bugün etkili olacak venüs- satürn sekstiliyle gerek özel hayatımızda, gerekse paraya dayalı işlerimizde kalıcı ve uzun soluklu adımlar atmaya meyilli olacağız. Parasal konularda ekonomik davranmak isteyebiliriz. Venüs- plüton kavuşumu ilişkilerimizde kıskanç, baskıcı ve manipülatif taraflarımızın öne çıkacağının göstergesi. Ayrıca ilişkilerimizde güçlü etkilerle hareket edebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iradeli, çalışkan, disiplinli, dengeli, dürüst ve tarafsız bir insansınız. Gerginliklere açık sinir sisteminizle kendinizi yıpratmaya müsaitsiniz. Çok çalışmak ve büyük sorumluluklar altına girmek ruh halinizi olumsuz etkileyebilir. Bu sene, yakın çevrenizle ilgili konularda şanslı etkiler altındasınız.




Koç Burcu: Ortaklaşa para konularınızı iş alanlarınıza aktarabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda güçlü ilişkiler kuracaksınız. Risk alma gücünüz, iletişime dayalı işlerde yeni kapılar açabilir.




Boğa Burcu: İstediğiniz bir seyahat veya eğitim fırsatı, birebir ilişkilerinizde size güzel ve kalıcı sonuçlar oluşturabilir. Daha az tanıdığınız insanlara karşı ilişkileriniz yoğun ve derin olacak.




İkizler Burcu: Ortaklaşa para konularınızı iş alanlarınıza aktarabilecek koşullara sahip olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler için fon yaratmakta zorlanmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda kuracağınız özel ve samimi ilişkiler, sizi bir adım öteye taşıyabilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanın üzerinde güzel ve etkili bir gücünüz olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, çalışmayı sevdiğinizden ailenize karşı yerine getirmek durumunda olduğunuz sorumluluklarınızı üstlenmek sizi mutlu kılabilir. İş ilişkilerinizde güçlü ilişkiler kurabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz güçlü akacak. Yine iletişime dayalı işlerinizde, yaratıcı etkiler altında olabilirsiniz. Beklenmedik para harcamaları oluşabilir.




Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınızda güçlü etkilerle harekete geçeceksiniz. Parasal konularda kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmeniz mümkün zira parasal bağlantılarınızı devreye sokacaksınız.




Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde güçlü ve etkili ilişkilerinizle hareket edebilirsiniz. Hayatınıza dair üstlendiğiniz önemli sorumluluklarda, yakın çevrenizin size istediğiniz güveni sağladığını göreceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, maddi konularda kalıcı ve güzel işlere imza atmanız mümkün. Kazançlarınızı, güzel ilişkilerle daha da pekiştirebilirsiniz. Farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Grupsal aktivitelerden alacağınız desteklerle yapmanız gereken, düşündüğünüz işler için harekete geçebilirsiniz. Kendinizle ve çevrenizle kuracağınız ilişkiler güçlü ve tutkulu olacak.




Kova Burcu: Geri planda durmanız gereken işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. İş hayatınızda, beklenmedik yardımlar sizi bulacak. Maneviyatınızı ve kendinizle olan ilişkinizi güçlendirdiğiniz bir dönemdesiniz.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda, geleceğinizi yönlendiren işlerinizde kalıcı ilişkileriniz devrede olacak. Organizasyonlarda, aktivitelerde gücünüzü ve etkili ilişkilerinizi konuşturacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR