Bu gece saat 21:43’te oğlak burcunda bir yeniay oluşacak. Astrolojide yeniay zamanı başlattığımız işlerimiz, uygulamaya koyacağımız kararlarımız, önümüzde uzun ve sağlam bir yol hazırladığından, hayati kararlarımızı ve bizim için önemli başlangıçlarımızı bu tarihten sonraki 15 gün içinde almamız yararımıza olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştirel, kültürlü, olgun bir insansınız. İnatçı ve dikkafalı yapınızla ailenizi ve sevenlerinizi şaşırtıyorsunuz. Olgun ve dürüst bir insan olduğunuz için bu tarz yer ve ortamlarda iş yapmak sizin için önemli. Daha fazla iş başarmak için olumlu yönlerinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu sene, içgüdüsel bir şekilde hareket edeceksiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir.




Koç Burcu: Yeniay, sizin iş, kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası kariyer alanınızda yeni başlangıçlar ve kararlarınız gündeme gelebilir. Önemli iş projelerinizi ve planlarınızı uygulamaya özen gösterin.




Boğa Burcu: Bu yeniay sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk , medya ve ticaret alanlarınızda meydana gelecek. Bu tarih sonrası bu alandaki işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler, kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya bakın.




Yengeç Burcu: Evlilik ve ortaklı işler hanenizde oluşan yeniay bu konulardaki yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle evlilikle ilgili alacağınız kararlarda, güzel ve sağlam etkiler altında olacaksınız.




Aslan Burcu: Bu gece, iş alanlarınızda yeniay oluşuyor. İş anlaşmalarınızı, başvurularınızı, görüşmelerinizi bu tarihten sonraki 15 gün içinde yapmak size başarı sağlayabilir. Sağlığınızla ilgili konular içinde harekete geçebilirsiniz.




Başak Burcu: Bu tarihten sonra aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz. Sanat işiyle uğraşıyorsanız, gelecek veya başlayacak olan bir proje, size uzun vadede kazandıracak.




Terazi Burcu: Ev veya aile ortamlarınızda bir yeniay yaşanacak. Bu tarihten sonra evinizle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları hayatınıza sokabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.




Akrep Burcu: Akraba veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Yada satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde iş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi halledebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, para evinizde yeniay gerçekleşiyor. Maddi anlamda atılımlarınız varsa, ticaretle uğraşıyorsanız çok uygun bir dönem içine giriyorsunuz. Yine parayla ilgili sorumluluklarınız bu süreç içerisinde artabilir.




Oğlak Burcu: Artık yeni atılımlar, başlangıçlar ve projeleri hayata sokmanın vakti geldi. Bugünden sonra 15 gün boyunca, her tür karar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız bir dönem içinde olacaksınız.




Kova Burcu: Yeniay, sizin bilinmeyen ve kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu ay yeni atılım ve planlarınız için mümkün olduğunca beklemeli, düzeltilmesi gereken ve değişmesi gereken amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.




Balık Burcu: Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla beraber önemli kararlar alabilir veya onların hayatındaki kararlara göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusu, gündeme gelebilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR