Bugün Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, yapıcı, sezgili, sanatkar, yaratıcı, becerikli ve şanslı bir insansınız. Özgürlüğünüze fazlasıyla düşkünsünüz. Hedeflerinizi iyi belirliyor ve o yolda ilerlerken sadece kendinize inanıyorsunuz. Bu sene, duygusal konularda abzı zorlanmalarınız olsa bile, yaz aylarına kadar iş alanlarınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Yine de parasal konularda alacağınız destekler sizi mutlu kılabilir.




Boğa Burcu: Bu cumartesi, iş konularına kafanız takılı olabilir, çalışanlar iş hayatlarında şanslı etkiler altında olacak. Geleceğinize yönelik olumlu bir dönem içindesiniz.




İkizler Burcu: Kendinizi gün içinde bir çok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni sorumluluklar ve görevler devreye girebilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle düşünceleriniz bugün bir olmayacak. Ailenize veya ev hayatınıza dayalı sorumluluklarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda veya iş alanlarınızda güzel ve sevindirici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planlar, gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize neden olabilir.




Başak Burcu: Sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmayı elden bırakmamalı ve sadece ihtiyaçlarınıza yoğunlaşmalısınız. Eğlenceli ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir.




Terazi Burcu: Duygularınızı istediğiniz alanlara kanalize etmeye özen gösterin. Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliği içerisine girmekten korkmayın ve ailenize karşı anlayışlı olun.




Akrep Burcu: Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir. Enerjinizi daha çok ailevi konulara yönlendirebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminizde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Parasal uğraşlarınız bu dönem ön planda olmasına rağmen, siz daha çok sevdiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Biraz gezip, eğlenmekten hiçbir zara gelmez.




Oğlak Burcu: Kendinizi iletişim halinde olacağınız insanlar arasında çok iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınız sizi mutlu edecek. İnsanlardan takdir toplamaya ihtiyacınız var gözüküyor.




Kova Burcu: Parasal konularda güzel etkileşimler, zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak. Farklı ortamlar ve yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Temiz hava almaya ihtiyacınız var.




Balık Burcu: Hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor ve siz kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR