Bugün saat 10:41 itibarıyla yay burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı atılan adımlar, girişilen işler uzun soluklu olacağından bu 15 günü en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Ayrıca bugün uranüs koç burcundaki gerilemesini bitirerek düzeliyor. Bu tarih sonrası hayatımızdaki değişimlerin daha rahat aktığına şahit olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, güçlü, sosyal, rahat, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Farklı bir hayatınız olabilir çünkü değişik şeyler deneyimlemeyi seviyorsunuz. Ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. İnsanlara gereğinden fazla güven besliyor olmanız, gerek arkadaşlıklarınızda, gerekse özel yaşantınızda zaman zaman zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene hayatınızda yeni açılımlarınız olacak.




Koç Burcu: Seyahat, eğitim, yabancılarla ilgili işler, medya, ticaret, hukuk alanlarınızdaki başlangıçlarınız adına bugün oluşan yeniaydan sonra harekete geçebilirsiniz. İçsel streslerinizi bir kenara bırakmalısınız.




Boğa Burcu: Kariyer hayatınızda oluşan olayları daha rahat farketme etkilerine sahip olacaksınız. Yine bu tarih ve sonrası ortaklaşa para konularınızda kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Kredi veya borç almak istiyorsanız uygun bir dönem olacak.




İkizler Burcu: Özel hayatınız ve evliliğinizle ilgili yeni karar ve başlangıçlar devreye girebilir. 15 gün boyunca ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz devrede olmaya bşlıyor. Taşınma işleriniz varsa yine harekete geçebilirsiniz.




Yengeç Burcu: 15 gün boyunca iş ve hizmet alanlarınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir işe başlama, yeni projeye dahil olma, alan değiştirme gibi etkileriniz yüksek gözüküyor.




Aslan Burcu: Evlilik ve ikili ilişkilerinizde gözlemlediğiniz dönem geride kalmaya başlıyor. Yine seyahatlerde, yeni ortamlarda karşılaşacağınız insanlar hayatınızın merkezine yerleşebilir. Bu süreçte çocuk yapmak isteyenler için güzel bir dönem başlıyor olacak.




Başak Burcu: İş, hizmet alanlarınızda yaşanmış terslikleriniz ve sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Ortaklaşa para alanlarınızda da daha iyi koşullar oluşabilir. Bugünden sonra ev alım, satım kiralama işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Terazi Burcu: Uranüsün düzelmesiyle aşkta aradığınız heyecanı ve paylaşımı yeniden hayatınızda hissetmek isteyeceksiniz. Yine bugün ve sonrası 15 gün boyunca iletişime dayalı işleriniz için harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.




Akrep Burcu: Sabah saatlerinde oluşan yeniay, para evinizi etkileyecek. Maddi konularda 15 gün boyunca şanslı etkilere sahipsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız, önemli adımlarınız için bu tarihlerde harekete geçmelisiniz.




Yay Burcu: Önemli başlangıçlarınız ve kararlarınız devreye girmeye başlıyor. Bu yeniay sonrası herşey sizin lehinizde olacak. Kişisel başlangıçlarınız ve atlımlarınız için bu 15 günü çok iyi değerlendirin.




Oğlak Burcu: Daha fazla para kazanımlarını bu tarih sonrası elde edebilirsiniz. Ayrıca aile hayatınızın mali durumu da bu tarih sonrası yükselecek. Bu ay diğer burçların aksine önemli kararlarınızı uygulamak için uygun bir zaman değil.




Kova Burcu: Yeni iş başlangıçları, sosyal çevrenizde oluşacak grupsal işler, çalışmalar ve organizasyonlar için bu 15 günlük dönemden faydalanabilirsiniz. Şansınızı iyi kullanmalısınız. İşten elde edeceğiniz gelirlerde artış söz konusu.




Balık Burcu: Ani ve beklenmedik kazanç kapılarına açık olmaya başlıyorsunuz, yine kariyer hayatınıza yönelik önemli başlangıçlarınız için bu dönem sonrası harekete geçmelisiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR