Bu Pazar dengeli ve ölçülü yapımızla daha çok özel hayatımıza ve ilişkilerimize kanalize olacağız. Rahat hareket etmek, bize keyif veren kişilerle, neşeli ortamlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Gece saatlerinde Ay burç değiştirecek ve Akrep burcuna geçecek. Daha romantik ve duygusal hareket etmeye meyilli olacağız. Rüyalarımız etkili olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; uyumlu, yetenekli, araştırmayı seven, maceracı bir insansınız. Serüvenci kişiliğinizle, meraklı yanınız gazetecilik, yayıncılık ve araştırma işlerinde size başarı sağlayabilir. Nabza göre şerbet vermeniz her türden insanla rahatça kaynaşmanıza neden oluyor. Soğuğa karşı hassas bir bünyeniz var. Bu sene, yaratıcılığa dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak.

Koç Burcu: Bu Pazar, özel hayatınıza vaktinizin çoğunu ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla gün içinde yapılacak keyifli organizasyonlar devrede olabilir. Gece saatlerinde sezgileriniz kuvvetli olacak.




Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz size soluk aldırmayabilir. Yine de hayattan keyif almasını iyi bileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle planlarınız devreye girebilir.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insandan hayatınıza dair önemli konularda destekleriniz var.




Yengeç Burcu: Bugünü ev hayatınıza ve aile ortamlarınıza yönelik geçirebilirsiniz. İş alanlarınıza dair önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiyeler alabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.




Aslan Burcu: Bu Pazar, iletişim alanlarınız veya yakın çevre konularınız devrede olacak. Sevdiğiniz insanlarla beraber geçirilecek güzel vakitler gününüzü neşelendirebilir. Gece saatlerinde kabuğunuza çekilmek arzusundasınız.




Başak Burcu: Eviniz, aileniz ve bütçe konuları bu Pazar sizin için önemli olabilir. Fikir paylaşımlarınız gün içerisinde sizi rahatlatabilir. Gece saatlerinde haftabaşı yapacaklarınızı gözden geçirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Fikir yoğunluklarınız bu sıralar fazla olduğundan, birden fazla iş alanına yayılmış durumdasınız. Yakın çevrenizdeki insanlardan destek sağlayabilirsiniz. Gece saatlerinde artık biraz rahatlamayı denemelisiniz.




Akrep Burcu: Bugün Pazar canınız yalnız olmayı isteyebilir. Yapmanız gereken işleriniz dışında bir çok konuyu halledebilirsiniz. Dinlenmek ve gücünüzü toplamak iyi gelecek. Gece saatlerinde enerjiniz yerine gelmeye başlıyor.




Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kafanızda bir sürü plan ve proje dolaşıyor, biraz daha dişinizi sıkmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Şu sıralar iş hayatınız yüzünden omzunuzda ağır bir yük varmış gibi hissediyorsunuz. Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda. Biraz dinlenmeye çalışın.




Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve daha farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Size keyif veren, huzur veren yerlerde bulunacaksınız. Gelecek planlarınız devreye girmeye başlıyor.




Balık Burcu: Bu Pazar, aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar olabilir. Gün içinde dengenizi sağlamalısınız. Gece saatlerinde yaratıcılığınız artarken, başkaları için ilginç planlar devreye girebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR