Bugün ve yarın akşama kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Sinir ağı, mide ve bağırsaklarımız hassas olabilir.Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. İlişkilerimiz mesafeli olabilir. Çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz. Yine iş buluşmaları, toplantılar, yanımızda çalışanların planlarını yapmak için uygun zamanlar olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dengeli, kültürlü, romantik, sosyal bir insansınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz yeteneklerinizi göstermenizde size yardımcı olacaklar. Aşk hayatınızda romantik yaklaşımlar ilişkilerinizde kaybetmenize neden olabilir. Biraz daha olup bitenin farkında olmanız gerekiyor. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda yeni açılımlarınız olacak. Şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün yapmanız gerekenler ve gitmek istediğiniz yerler arasında bir bocalama oluşabilir. Önce iş alanlarınızda neler yapılması gerekene odaklanın, sonrasındaysa kendinizi keyfe verebilirsiniz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınız ve çocuk alanlarınızdaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Keyfi sizden daha fazla isteyen biri olamaz. Ortaklaşa para harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir.




İkizler Burcu: Bu bir kaç gün, eviniz ve yuvanız öne çıkmaya başlıyor. Yapılması gereken bir sürü işiniz olmasına rağmen, işlerinizi evden yürütmek ya da ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işler sizi zorlayabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda kafanızdakileri ortaya koymak sizi zorlayabilir. Çevrenizdeki insanları eleştirmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda enerjinizi sevdiğiniz insanın isteklerine yöneltebilirsiniz.




Aslan Burcu: Keyif için para harcamak isterken, diğer yandan paranızın hesabını yapmak zorunda olmanız sizi biraz sıkabilir. Yapılması gerekenleri sizden daha iyi organize edebilen çok az insan var. Keyfiniz yerinde.




Başak Burcu: Bugün, ailenizle anlaşmakta zorluklar oluşabilir. Kendi kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler, duygularınızı abartmanıza neden olabilir.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta ve mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte iyimserliğinizi elden bırakmayın ve bitirmek istediğiniz işlerinizi başka bir güne ertelemeyin.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizde parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Herşeyin para olmadığını anlamanız gerekiyor, yaşadığınız herşeyi kendi ederiniz üzerinden değerlendirmemeye çalışın.




Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu aralar tamamen kafanıza buyruk davranmak istiyorsunuz. Başkalarının ne dediği çok önemli değil. Özel hayatınızda duygusal olarak kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Gün içinde, enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilir, işlerinizi rahat halledebilirsiniz. Beslenmenizde bazı şeyleri abartabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda, arkadaşlarınızla para muhabbetine girmemeye çalışın. Para alışverişlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Eğlence ve aşk alanlarınızda duygularınız bugün abartılı çalışabilir.




Balık Burcu: Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Onu çok eleştirmemeye ve daha sevecen yaklaşmaya özen gösterin. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR