Bu Pazar, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı,tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; derin düşünen, iyi yürekli, cömert, tartışmacı bir insansınız. Ani verilecek kararlarda vespekülatif işlerde diğer insanlara göre daha çok dikkatli olmalısınız. Başınızdan bir kaza geçebilir. Yine de başarılı ve uzun bir yaşamınız olacak ve dikkatlice hareket ederseniz istediğiniz şeylere çok rahat sahip olacaksınız. Bu sene, şansınızı farklı alanlarda kullanmayı deneyin.

Koç Burcu: Ailenizle olan paylaşımlarınız sizi mutlu edebilir. Evinizle ilgili konularda yapacaklarınızı tamamlamak, ortaklaşa harcamalar yapmak bugün önemli olacak. Biraz kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var, bugünden faydalanın.

Boğa Burcu: Bu Pazar daha çok yakın çevrenizde dönen olaylara odaklı olabilirsiniz. Seyahatleriniz varsa yaşadıklarınız sizi epeyce yormuş olmalı. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar moralinizi düzeltebilir ve kendinizi iyi hissettirtebilir.




İkizler Burcu: Maddi konulara yoğunlaştığınız bu birkaç gün, iş hayatınızdan beklediğiniz teklifler ve somut adımlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermeden önce koşulları çok iyi gözden geçirmeye özen gösterin.




Yengeç Burcu: Kendi istek ve beklentilerinize odaklandığınız bugünlerde aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Soyut olaylarla ilgileneceğinize olayların somut yanlarına odaklanmaya çalışın.




Aslan Burcu: Sessiz ve sakin başlayan ama sizi dinlendirecek bir gün geçireceksiniz. Bu birkaç gündür etrafınıza ve kendi iç dünyanıza yapacağınız gözlemler, iş ortamlarınızda etkili olarak nasıl hareket edeceğinizin anahtarı olabilir.




Başak Burcu: Sosyal hayatınız, dolu dolu yaşanmışlıklarla bugün eğlenceli bir Pazar geçirmenize neden olabilir. Kendiniz ve çevreniz üzerinde uzun uzun düşüneceksiniz. Duyacaklarınız sizi mutlu edebilir.




Terazi Burcu: Bugün fazlasıyla aktif olacaksınız. Kendinizi bir çok açıdan keyifli hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. İçsel gücünüzü çevrenize ve özellikle iş alanlarınıza aktarmalısınız. Aile hayatınızda yapılması gerekenleri halledin.




Akrep Burcu: Yabancı ortam ve yerlerde bulunarak ve aşktan destek alarak güzel ve etkili bir Pazar geçireceksiniz. Geleceğe dair konuşmalarınız hızlanabilir. Kimseye aldırmadan kendi yolunuzda yürüyün.




Yay Burcu: Bugün, eviniz için harcamalarda bulunabilirsiniz. Etrafınızda oluşan olaylara dışarıdan bakmayı yavaş yavaş öğreniyorsunuz. Her seferinde başkaları için kendinizi bu kadar çok hırpalamayın. Biraz sizin için uğraşsınlar.




Oğlak Burcu: Özel hayatınız üzerine yoğunlaştığınız bu birkaç gün, yaşadıklarınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak ve onun hayatındaki gelişmelere şahit olmak sizi mutlu edecek. Arkadaşlarınızla yarım kalan konuşmalarınızı tamamlamalısınız.




Kova Burcu: Dikkat ve detay gerektiren işler üzerine yoğunlaşmak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir Pazar günü. Önünüzdeki günler özel hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. İnsanların sizinle uğraşmasına aldırış etmemelisiniz.




Balık Burcu: Bugün aşkla ve keyfile başlayan gününüzün tadını çıkarın. Sosyal hayatınız bu dönem çok yüksek ve kendinize yeteri kadar vakit ayıramamak sizi bunaltıyor. Bu yüzden eğlenceli her tür aktiviteye yönelmek bugün öne çıkabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR