Aralık ayına enerjik, canlı ve hayatdolu başlayabiliriz. Ev, aile, yuva gibi konular gündemimizde olacak. Bu Cumartesi kolay sinirlenmelere açık olabiliriz. Değişimleri istediğimiz gibi karşılamak mümkün olmayabilir. Planlı işlerimizde kalıcı ve bizi sevindiren sonuçlar elde etmemiz mümkün. Özellikle gün boyunca keyfimizi arttırabilir, tembellik yapmaya meyilli olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dürüstlüğünüz ve adaletiniz sizi bu hayatta güzel noktalara taşıyacak. Hayatınızda önemli bir miras gözüküyor. Başarısızlıklara veya zorluklara uğrasanız bile inatçılığınız ve hırsınız sizi yeniden istediğiniz noktalara çekecektir. Kumar veya spekülasyon içeren oyun ve işlerden uzak durun. Bu sene, haziran ayından sonra çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Aralık ayına, seyahat, eğitim konularıyla, ortaklaşa para alnlarınızdaki sorumluluklarla ve kariyerinizde kendinizi ön plana çıkartarak başlıyorsunuz. Aile ortamlarınızda sevdiklerinize karşı şefkatli duygularla yaklaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Aralık ayına ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak ama özel hayatınızın ayrıntı ve detaylarına odaklanarak giriş yapacaksınız. Yakın çevrenize karşı sevgidolu yaklaşımlarınız olabilir. Bugün sinirli ve mücedeleci olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Parasal konular ve bütçe hesaplamalarınız ön planda olacak. Bu hafta parasal konularda kendinizi güvene almak ihtiyacındasınız. Ortaklı işleriniz veya özel hayatınız için önemli kararlarınız devrede olarak aralık ayına giriş yapacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, önemli işleriniz için harekete geçebilir ya da tamamen kendi kişisel isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Aralık ayına kendinizi işinize vererek başlayacaksınız. Aşk, evlilik ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar bu ay devrede.




Aslan Burcu: Bu haftasonu, biraz geri planda durarak, isteksiz olabilirsiniz. Üzerinizde biraz üşengeçlik olacak. Bu gelen ayı, ev ve aile sorumluluklarınızın üzerine düşerek karşılayacaksınız. Çalışma hayatınızda istekli bir dönem.




Başak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda veya arkadaşlarınızla bir araya gelerek programlar yapabilirsiniz. Aralık ayı kendi ailenizin devreye gireceği, bir yandan da yakın çevrenizin sorumluluklarını üstelendiğiniz bir ay olabilir.




Terazi Burcu: Bu haftasonu, iş alanlarınız aktif olacak, çalışmıyorsanız hızlı, enerjik ve göz önünde zaman geçirebilirsiniz. Aile hayatınıza dair yapmanız gerekenleri bugün ihmal edebilirsiniz. Aralık ayı parasal konular ön planda olacak.




Akrep Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler olabilir. Gün içinde özellikle dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Aralık ayına parasal konular ve kişisel seçimleriniz ön planda olarak başlayacaksınız.




Yay Burcu: Hayatınıza yön vermeye çalıştığınız ve bir sürü değişim yaşadığınız bu dönem, parasal konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Aralık ayı bazı eski konu ve olayların size sorumluluk yüklediği bir ay olabilir. Enerjiniz artmaya başlıyor.




Oğlak Burcu: Bu haftasonu ilginiz daha fazla özel hayatınızda olabilir. Sevdiğiniz kişiyle bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Aralık ayına geri planda durarak başlıyorsunuz ama arkadaş konularınız hala hayatınızın merkezinde.




Kova Burcu: Çalışıyorsanız, iş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı şefkatli ve anlayışlı yanlarınız ön planda olabilir. Aralık ayı kariyer ve iş sorumluluklarınızın hala ön planda olacağı bir ay olabilir. Sosyalliğiniz artıyor.




Balık Burcu: Hayata bakış açınız rahat, içten ve sıcak olacak. Özel hayatınızda bazı şeyleri yoluna koymuş olmanız, en çok sizi sevindiriyor. Aralık ayı, iş ve kariyer konularınızın giderek hızlanacağı bir ay olabilir. Seyahatler, eğitimler gündeminizde.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR