Bugün ve yarın saat 15:54’e kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Hızlı gelişmeler hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; huzursuz, ikna yeteneği fazla, zeki, duyarlı ve duyguları çabuk değişen bir insansınız. Kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Sorunlar ve çözülmeyi bekleyen durumlar ilginizi çekiyor. Akrabalarınızla ilgili problem veya sorunlar yaşamanız mümkün. Sabırlı olduğunuz takdirde büyük paralar kazanabilir, iyi konumlara yükselebilirsiniz. Bu sene, duygusal konularda önemli kararlar alınabilir.




Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda iletişim gücünüz etkili olacak yalnız bir tek konuya sağlanıp kalmamaya özen göstermeli, sorunlarınıza daha etkili yöntemlerle yaklaşmalısınız. Yakın çevrenizle keyif verici planlar yapacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, parasal konular ve birkaç gündür sahip olduğunuz herşey adına şanslı bir gün olabilir. Parasal konuları ve harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Hayatı biraz daha geniş açıdan yorumlamaya ihtiyacınız var.




İkizler Burcu: Kendi istekleriniz bir yana, vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla yapılacak güzel bir plan gününüzü keyiflendirebilir. Bu aralar herşeyi abartarak yapmak hoşunuza gidiyor.




Yengeç Burcu: Gün içinde yalnız kalmak, ailenize vakit ayırmak ve bir hafta boyunca yapılacakları gözden geçirmek esas olacak. Duygusallığınızı saklamayı iyi beceriyorsunuz. Bugün aklınıza gelen başınıza gelebilir. Güzel düşünün.




Aslan Burcu: Vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi mutlu ve keyifli hissetmeniz mümkün. Aktif bir gün olabilir. Sosyal ortamlarda abartıdan uzak durmayı deneyin.




Başak Burcu: Enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Yapılacak işlerinizin peşinden koşabilir, yapılması gerekenler adına harekete geçebilirsiniz. İşiniz yoksa kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Önemli bir iş anlaşması oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün daha çok dış ortamlarda ve farklı yerlerde bulunmak isteyeceksiniz. Uzaktan alacağınız haberler gün içinde kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: Ortaklaşa maddi konulara ve para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Yakın çevrenizde oluşan huzursuzlukları körüklemeyin.




Yay Burcu: İş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek. Bir çok konuda şansınız yerinde.




Oğlak Burcu: Çok çalışmalı ve tamamlanması gerekenleri bugünlerde halletmelisiniz.Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. İş alanlarınızda şansınız yüksek olurken, abur cubur atıştırmalar kilo almanızı kolaylaştırabilir.




Kova Burcu: İlgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. İş ortamlarınız oldukça aktif ama siz bugünü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz. Şans oyunlarında şansınız yüksek.




Balık Burcu: Bugün evinizde veya aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Arkadaş ortamlarınızda kendi fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamaya çalışın. Davranışlarınızda abartıdan uzak durmalısınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR