Bugün hırslı yapımız ön planda olabilir. Yıkıcı ve şiddetli enerjimiz, ego çatışmalarını hayatımıza taşıyabilir. Güçlü enerjiler, güçlü insanları üzerine çeker. Bu yüzden tehlikeli yer ve kişilerden uzak duralım, kolay sinirlenmemeye özen gösterelim. Yine bugün parasal konularda ve özel ilişkilerimizde sorumluluklarımız artacak. Merkürün düzelmesiyle iletişimimizde rahat bir nefes almaya başlayacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, akıllı, ikna edici, çekici bir insansınız. Etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz.Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene, özel hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Ekonomik davranmanız işinize yarayabilir.




Koç Burcu: Güçlü ve etkileyci yönlerinizle bugün iş alanlarınızda kuvvetli enerjilerle hareket edeceksiniz. Ağır işlerle uğraşabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızdaki sorumluluklarınız hayatı ciddi algılamanıza neden oluyor.




Boğa Burcu: Özel hayatınızı ilgilendirecek konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Hayata ve sevgi konularına ciddi ve fedakar gözlerle bakabilirsiniz. Uzak seyahat, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda ego çatışmalarınız olabilir.




İkizler Burcu: Bugün tehlikeli yer ve ortamlardan uzak durmalısınız. Enerjiniz güçlü olacağından, güçlü enerjili insanları hayatınıza çekebilirsiniz. İş alanlarınızda üstleneceğiniz sorumluluklar sizi fazlasıyla yorabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde ego çatışmaları yaşamaya açık bir gün olabilir. Hırslı yapınızı sevdiğiniz insanın üzerinde kullanmayın. Aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda ağır işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Yıkıcı ve şiddetli yapınızla bugün sağlığınızı zorlayabilirsiniz. Ev ve aile alanlarınızda ekstradan üsteleneceğiniz sorumluluklarınız olacak.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, ego çatışmaları ortaya çıkabilir. Bugün kimseyi dinlemeyebilir, sadece kendi bildiğinizi okuyabilirsiniz. Yakın çevre sorumluluklarınız artacak.




Terazi Burcu: Ev ve aile hayatınızda kendi etkili gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bu da ailenizdeki insanlarla ego çatışmalarına neden olabilir. Para alanlarınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayata ciddi bakıyorsunuz.




Akrep Burcu: hayatınızla ilgili sorumluluklar ve zorunluluklarınız bugün ön planda olabilir. Önemli kararlar alabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlarla ego çatışmalarına ve sürtüşmelerine açık bir gün geçireceksiniz.




Yay Burcu: Bugün parasal konularda hırslı yapınızla hareket edebilirsiniz. Eğer paraya dayalı görüşmeleriniz varsa çok ısrarcı ve inatçı davranmamaya çalışın. Başka insanların düşünceleri ve hayatıyla ilgili sorumluluklarınız ön planda olacak.




Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ortamlardaki sorumluluklarınız hızlanmaya ve artmaya başlayacak. Bugün fiziki olarak kendinizi çok fazla zorlamayın. Gücünüzü ve inatçılığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda üzerinize gereğinden fazla sorumluluk alabilirsiniz. Toplumsal konularda göz önünde olacaksınız. Sizinle uğraşan insanların varlığında artış olabilir. Kendinize karşı acımasız olmayın.




Balık Burcu: Dış ortamlarda sorumluluklarınız artacak. Önemli bir seyahate gitmek durumunda kalabilir ya da bir davanın sonuçlarıyla uğraşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız ortamlarda ego sürtüşmelerine dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR