Haftaya Ay Boğa etkisiyle başlıyoruz. Bu Pazartesi oldukça keyifli ve sıradışı bir gün geçirebiliriz. Salı günü sorumluluklarımız artacak, hayata yaklaşımımız ciddi ve fedakar olabilir. Yine bu Salı acımasız ego enerjisine dikkat etmeliyiz. Bu zorlayıcı etkiyi, ağır işlerimiz üzerine eğilerek hafifletebiliriz. Yine bugün Merkür düzelecek, iletişimimiz rahatlıyor. Çarşamba günü öğleden sonra oluşan Ay tutulması İkizler burcunda gerçekleşecek. Cuma günü kadın erkek ilişkilerinde şanslı etkilerimiz yüksek.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatkar, sezgili, iradeli bir insansınız. Geleceği önceden hissedebiliyorsunuz ve buna göre hareket ederseniz bir çok engel ve zorluktan kolaylıkla sıyrılırsınız. Mücadeleli ve karmaşık bir yaşantınız olsa da güçlü iradenizle istediğiniz şeylere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Herkese kolayca inanmayın. Bu sene, şanslı bir yıl olacak. Parasal kazançlarınız artarken, dikkatli harcamaya özen gösterin.

Koç Burcu: Bugün hayata karşı oldukça hevesli, keyifl, ve farklı yaklaşabilirsiniz. Değişik konu ve olaylar, yer ve insanlar ilginizi çekecek. Bazı ödemeleriniz olsa bile bugün kafanıza bir şey takmayacaksınız.




Boğa Burcu: Kişisel gelişiminizde farklı metot ve teknikleri deneyimleyebilirsiniz. Bugün farklı ve değişik olan herşeye daha fazla ilgi duyacaksınız. Özel hayatınızdaki zorlanmalara çok takılmayın.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevre ve ortamlarınızda diğer insanlarla ortaklık yapmaktan ve hayatı paylaşmaktan keyif alacaksınız. Sıradışı ve keyifli bir gün olsa bile, zaman zaman duygularınızı saklayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: İş alanlarınızda sıradışı ama bir o kadar sizi desteklyen bir güne hazır olun. Otorite figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmanız kolay gözüküyor. Sosyal çevre alanlarınızda hızlı bir gün geçirmek, özel hayatınızda sizi yıpratabilir.

Aslan Burcu: Bugün yaratıcılığa, seyahete ve sanata dayalı işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan ilişkilerinizde sıradışı bir gün sizleri bekliyor. İş hayatınızdaki zorlanmaları düşünmeyeceksiniz.

Başak Burcu: Ev ve aile hayatınızda, ortaklaşa yapılacak alışverişler bugün değişik ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Değişik yerlerde bulunma isteğinize kulak vermelisiniz.




Terazi Burcu: İletişim halinde olacağınız insanlarla ve sevdiğiniz insanla değişik ve sıradışı bir Pazartesi geçirebilirsiniz. Güzel iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Para konularında hala bazı sorunlarınız var ama bugün onlara takılmayın.

Akrep Burcu: Bugün paraya dayalı işlerinizde ve iş alanlarınızda getirilerinizle ilgili konularda şanslı ve değişik etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz ama bugün bunu yapmak kolay olmayacak.

Yay Burcu: Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi hayata daha çok bağlayacak. Bugün kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi hala istediğiniz gibi ortaya koyamıyorsunuz. Sağlığınızı çok zorlamayın.




Oğlak Burcu: Eviniz, aileniz ve yuvanız sizin için önemli olmaya başlıyor. Bugün aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlardaki görüşmeleriniz, özel hayatınızdan çalabilir, aman dikkat.




Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve iletişime dayalı işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Yapacağınız planlar sizi harekete geçirebilir. Aile hayatınıza ayırmanız gereken vakit, iş ortamlarınız yüzünden sizi zorlayabilir.




Balık Burcu: İş alanlarınızda, paraya dayalı görüşmelerinizin devreye girmesiyle gününüz hızlanabilir. Beklenmedik yerlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenize göstermek istediğiniz ilgiyi, diğer sorumluluklarınız yüzünden veremeyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR