Bu Pazar öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından, önemli konu ve olayların peşinden gitmek yerine daha keyfe yönelik hareket etmeliyiz. Öğleden sonra ay boğa burcuna geçecek. Geçer geçmez satürn ve Venüs'le karşıt açı yapacak. Duygularımızı ifade etmek zor olabilir. Ağır çalışma ve işler için uygun bir gündeyiz.

BUGÜN DOĞANLAR



Bugün doğduysanız; tatlı, şefkatli, dürüst ve inandırıcı bir insansınız. Teknoloji ve elektronik alanlar ilginizi çekiyor. Siz insanlara karşı oldukça saf ve dürüst yaklaşırken, kendi çevreniz ve arkadaşlarınız size bu şekilde yaklaşmayabilir. Gözünüz her zaman açık olmalı. Bu sene, parasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Çalışkanlığınız ve fiziksel gücünüz size artı sağlayabilir.

Koç Burcu: Bugün öğlen saatlerine kadar tembellik miskinlik ve rahat etkiler üzerinize hakim olabilir. Para alışverişlerinize öğleden sonra eğileceksiniz. Fazla açılmamaya özen gösterin, sevdiğiniz insanı frenlemeniz gerekebilir.




Boğa Burcu: Sessiz ve sakin başlayan pazarınız öğleden sonra yerini kendi istekelrinize bırakabilir. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta ve aynı zevkleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Dış ortamlarda bulunmak iyi gelecek.




İkizler Burcu: Bir kaç gündür hızlı akan organizasyonlardan sonra bu Pazar evinizde dinlenmek ve diğer insanlarla haşır neşir olmak istemeyebilirsiniz. İş sorumluluklarınız sizi zorluyor, dinlenmeye ihtiyacınız var.




Yengeç Burcu: Bu haftasonu hareketliliğiniz azalmıyor. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, özel hayatınızda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı ortamlarınızın içine dahil etmeyi unutmayın. Keyfiniz yerinde.




Aslan Burcu: Evinizden yürütülecek işleriniz için bu haftasonu kolay hareket edeceksiniz. Kalabalık yer ve ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kafanızda hep planlar var, bugün hayatı akışına bırakmayı deneyin.

Başak Burcu: Öğleden sonra dış ortamlar, değişik ve farklı yerlerde bulunmak isteyeceksiniz. Sizi daha az tanıyan insanların yanında bu aralar daha rahat hissediyorsunuz, aşk hayatınızda herşey yolunda yalnız akraba sorumlulukları sizi zorluyor.




Terazi Burcu: Bugün para konularında ortaklaşa hareket edecek, evinizin ihtiyaçları için para harcayacaksınız. Bir yandan parayı tutmak zorunda oluşunuz, gönlünüzce harcayamamanıza neden olabilir. Canınızı sıkmayın.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda duygusal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz, kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymanıza engel oluyor. Yakın çevrenizle bir araya geleceksiniz.




Yay Burcu: Oldukça yaratıcı ve keyifl başlayan gününüz, öğleden sonra yerini çalışma hayatınıza veya günlük rutinlerinize bırakabilir. Şu sıralar para konularına odaklısınız ve para dışında hiçbir şey sizi harekete geçiremiyor.

Oğlak Burcu: Bugün oldukça eğlenceli, sportif bir Pazar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde aranızda mesafeler oluşabilir. Bu aralar hayat enerjiniz yüksek, başkalarına değil, kendi hayatınıza odaklanın.




Kova Burcu: Bugün daha çok evinizde ve aile ortamınızda olmak sizin için önemli olabilir. Bir yandan dışarıda olmak zorunda olmanız, bir yandan dinlenme isteğiniz sizi zorluyor. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.




Balık Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız planlar devrede olurken, dış ortamlarda verilmiş bazı sözler, gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize engel olabilir. Her iki ortamda da olumsuzluklardan kaçınmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR