Bu Pazar öğlen saat 14:10 ‘a kadar Ay boşlukta olacak. Bize keyif veren alanlara yönelebiliriz. Öğleden sonraysa ay kova burcuna geçecek. Yeni insanlarla tanışmak, bir araya gelmek önemli olabilir. Ayın satürnden alacağı açılarla, gün içinde kolay demoralize olabilir, kendimizi bazı konularda yetersiz hissedebiliriz. Genel olarak kadın, erkek ilişkilerimizde dengeyi sağlayabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; enerjik, samimi, sezgili, hedefini bilen bir insansınız. İş hayatınızda özellikle basın ve hukuk alanlarında ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru kullanırsanız sizi yanlış yönlendirmek isteyenlere karşı iyi bir güç elde etmiş olursunuz. Amaçlarınız var ve çok dikkat çekiyorsunuz bu yüzden sizinle uğraşanların sayısı hiç de az olmayacak. Bu sene, bir çok alanda kendinizi yenileyeceksiniz. Yaz aylarına kadar şansınız çok yüksek.

Koç Burcu: Öğleden sonra sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Özellikle iş konularında destek almak, duygusal yanınızla davranmak ve tutkulu taraflarınızı öne çıkarmak bu iki gün etkili olacak.




Boğa Burcu: Bugün, kariyeriniz aktif olmaya başlıyor. İşiniz varsa göz önünde olmak, toplumsal sorumluluklarınıza göre hareket etmek esas olabilir. İşiniz olmasa bile evinizde durmak istemeyecek, çeşitli aktiviteler içinde yer alacaksınız. Görüşmek istediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde derin ve duygularınıza yönelik çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atabilirler ve size bir çok konuda destek olabilirler. Bugün farklı ve değişik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda duygularınız yoğun çalışacak. Kendinizi sevdiğiniz insana ait hissedebilirsiniz. Gün içinde ortaklaşa elde edilen gelir alanlarınız ve banka,hesap,öedeme işlemleri vaktinizin çoğunu alabilir.İşlerinize kanalize olmakta zorlanmayacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek.Yoğun geçen, hızlı birkaç günün ardından artık sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlara vakit ayıracaksınız. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir.




Başak Burcu: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Yine bugün aşık olanlar veya yaratıcılığa dayalı işi olanlar oldukça keyifli ve etkili bir gün geçirebilirler. Aile hayatınızdan beklediğiniz desteği göreceksiniz.




Terazi Burcu: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Anne teraziler, vakitlerinin çoğunu çocuklarına ayırmak isteyebilir, bekar terazilerse flörtöz birkaç gün içinde kendilerini bulabilirler. Yine aktiviteler, spor, oyunlar ilginizi daha çok çekecek.




Akrep Burcu: Bugün hayatınıza dair yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşım halinde olacaksınız. Aşkın anlamını çözmek, karşı tarafa güçlü duygular hissetmek ön planda olabilir. Daha çok evinizde veya ailenizle birlikte vaktinizi geçireceksiniz.




Yay Burcu: Maddi konularda tutkularınızla ve başkalarına yardım etmek adına harekete geçebilirsiniz. Bu yardımlarınız ruhunuzdaki fırtınaları dizginleyebilir ve kendinizi çok iyi hissettirebilir.Gün içinde yakın çevre, akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, hayatınızdaki insanı bu birkaç gün en yakın arkadaşınız ve dostunuz olarak ilan edebilirsiniz çünkü ondan istediğiniz her tür desteği görmeniz kolay olacak. Parasal konular ve sahip olduklarınız sizin için önem kazanmaya başlıyor. Alışveriş yapabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, kendinizi göstereceğiniz alanlarda işbirlikleri ön planda olacak. Bir arada olacağınız insanlar size verecekleri destekle hayatınızı değiştirebilir. Bilinmeyen bir taraftan yardım aldığınızı düşünebilirsiniz. Oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz, şartlar sizin lehinizde.




Balık Burcu: Bugün, geçmişi düşünmek, hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığı seçmek gibi etkileriniz yüksek olabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi diğer insanlardan saklayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizi çok sevdiğiniz farkedebilirsiniz, bu da sizi mutlu edecek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR