Bugün ve Pazar öğlene kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok yönlü, hisleri kuvvetli, çekici, girişken bir insansınız. Çabuk sıkılan yapınızla bir işe konsantre olmayı öğrenmeli ve sonuna kadar gitmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Çekici yönünüzle toplum içinde çok çabuk dikkat çekiyorsunuz ve insanlar sizi dinliyorlar. Bu sene, özel hayatınız daha çok ön plana çıkabilir. Evlilik isteyenler için harika bir yıl.




Koç Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin.




Boğa Burcu: Seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar bu dönem içerisinde mücadelelerini ortaya koyacaklar.




İkizler Burcu: 2 ay boyunca banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




Yengeç Burcu: 2 ay boyunca vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Sevdiğiniz insanla bu süreç içinde sürtüşmelerden kaçınmanız gerekecek.




Aslan Burcu: Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.




Başak Burcu: 2 ay boyunca aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Disiplin ve kontrol anahtar sözcükleriniz olmalı.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla 2 ay boyunca aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Akrep Burcu: 2 ay boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadele edeceksiniz. Yine satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınız için çalışmalarınız hızlanabilir.




Yay Burcu: Bugün, mars 2 ay boyunca sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz olabilir. Mars harcatmayı sevdiğinden harcamalarınızda artabilir.




Oğlak Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Adımlarınız ve atılımlarınız dikkat ve konsantrasyonla birleşirse, bir çok konuda etkili sonuçlar almanız mümkün.




Kova Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Balık Burcu: 2 ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR