Salı ve Çarşamba günü öğlene kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Astrolojide Akrep Burcu, seks organları ve idrar yollarını temsil ettiğinden alt bölgelerin temizliğine ve sağlığına bugün çok dikkat etmeliyiz. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.Yeni projeler ortaya koyulabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, çekici, şanslı bir insansınız. Hayatınızda çok etkili fırsatlar ele geçirecek ve bunlardan yararlanacaksınız. Kendinizi herşeyin merkezinde görme huyunuzdan vazgeçmeli, bencilliğinizi bir kenara atmalısınız. Emlak ve mülk işlerinden para kazanabilirsiniz. Bu sene, oldukça kadersel etkilere sahipsiniz. Hayatınızı iyi organize etmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir.Yaşadığınız değişimlerin sizi ileri noktalara taşımasına izin verin.




Boğa Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konular ağırlık olarak gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz. Enerjinizi mümkün olduğu kadar kontrol ettikçe daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün kafanız gerekli gereksiz bir çok ayrıntı ve detayla dolu olabilir. Halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir. Sosyal çevrenizi organize etmekte zorlanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda içten ve derin duygular içinde olacaksınız. İş ortamınızdaki sorunlarınıza yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda yoğun ve derin duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa akşama kadar konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz. Değişimleri karşılamakta zorlanıyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün yakın çevrenize karşı ve özel hayatınızda derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Özel hayatınızda bazı konularda kafanız net değil.




Terazi Burcu: Bugün maddi konularda eliniz biraz cimri olabilir, boşuna para harcamak istemeyebilirsiniz. İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevreniz vaktinizden çalabilir.




Akrep Burcu: Bugün kendi hayatınıza dönük olacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki bazı değişimler üzerinizde stres yaratabilir.




Yay Burcu: Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Geride durmak istediğiniz bugünlerde, kendi işleriniz dışında başka alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor.




Oğlak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Araştırma yapmak, için harika bir gün. Aile hayatınız sizi zorlayabilir.




Kova Burcu: Bugün işinizle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut bir takım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Bu aralar gözler sizin üzerinizde ama çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.




Balık Burcu: Bugün derin, araştırmacı ve paylaşımcı tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Olumlu insanlarla sorunlarınızı paylaşmak sizi mutlu edebilir. Parasal değişimleri kafanıza çok takmayın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR