Bugün merkür yay burcunda gerilemeye başlayacak. Bu dönem içinde daha az konuşup, daha fazla dinlemeyi öğrenmemiz gerekecek. Yoksa ağzımızdan çıkanlar, kafa karışıklığı nedeniyle kullanacağımız yanlış ifadeler bize zor zamanlar yaşatabilir. Neptün kontağı nedeniyle aldatıcı etkilere dikkat etmeliyiz. Unutkanlıklar, randevuların ertelenmesi, iletişim sorunları, yabancı ortaklı işler, seyahat, hukuk, medya, ticaret alanlarımızda iletişimsizlikler yaşamaya meyilli olacağız. Merkürün yay burcunda gerilemesi en çok yayları, balıkları, ikizleri ve başakları etkileyecek. 14 kasıma kadar yaşayacaklarını özellikle bu burçtan olanlar iyi gözlemlemeli ve daha önce yaptıkları hataya düşmemeliler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kurnaz, yapıcı, etkili, sanata düşkün, nazik bir insansınız. İnsanları düşünen hümanist bir yapınız var. Bir işi başlatıyor ama devamını getirmekte zorlanıyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçmamalı, çabalarınızı başarı için ortaya koymalısınız. Bu sene, iletişiminizle ilgili konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Bazı şeyleri iyice gözden geçirmeniz gerekecek.




Koç Burcu: Bugün gerilemesine başlayan merkür sizin medya, hukuk, eğitim, seyahat alanlarınızı etkileyecek. Bu alandaki önemli işleriniz için 14 kasıma kadar harekete geçmemelisiniz. Seyahat sırasında kafa dalgınlıkları olabilir.




Boğa Burcu: Sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerileyecek olan merkür, hem bu alanlarda, hem de aşk hayatınızda bir takım yanlış kararları, zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarih içerisinde imza atmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Merkür, ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklı işler alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Gerek kendi hayatınız, gerekse aile hayatınızda da yanlış anlaşılmalar, alınganlıklar ve karışıklıklar ortaya çıkabilir.




Yengeç Burcu: Merkür gerilerken, önemli anlaşmalardan ve imzalardan uzak durmak gerekir. Sizin de iş alanlarınızda gerileyeceği için, bu tarih sonrası yeni bir iş başvurusunda bulunmayın, işe başlamayın ve imza atmayın lütfen.




Aslan Burcu: Aşk, eğlence ve çocuk hayatınızda gerilemeye başlayacak olan merkür bu alanlarda yanlış anlaşılmaları ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. 14 kasıma kadar eski ilişkileriniz ve flörtleriniz yeniden devreye girebilir.




Başak Burcu: Bugün, ev ve aile evinizde gerileyen merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları ve karışıklıkları hayatınıza taşıyabilir. Evinizle ilgili önemli karar ve başlangıçlardan, satış ve alımdan 14 kasıma kadar kaçının.

Terazi Burcu: Gerileyen merkür, sizin iletişim alanlarınızı etkiliyor olacak. Bu dönem anlaşmalarınızdaki şartları iyice gözden geçirin. Reklam, satış, pazarlama, iletişime dayalı işlerinizde önemli başlangıçlardan kaçının.




Akrep Burcu: Merkür sizin para evinizde geriliyor olacak. 7 Kasım'a kadar önemli ticari anlaşmalarınızı yapmaya özen gösterin. 14 kasıma kadar özellikle parasal konularda anlaşmalarınızda çok dikkatli olmanız gerekecek.




Yay Burcu: Merkür kendinizi yanlış ifade etmenize veya planlarınızda bazı aksaklıklara neden olabilir. İş ve aile alanlarınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Düşünmeden konuşmamaya, özen gösterin, dalgın olacaksınız.




Oğlak Burcu: Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemeye başlayacak. O yüzden önemli anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa 14 kasıma kadar yapmamaya özen gösterin. İmza atmayın, yeni bir işe başlamayın.




Kova Burcu: Bugün merkürün gerilemesiyle beraber, arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Ya da eskiden sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.




Balık Burcu: Merkür, iş ve kariyer alanlarınızda geriliyor. Bugün ve sonrası üstleriniz ve patronlarınızla olan iletişiminizde aksilikler, sorunlar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. İş alanlarınızda önemli kararlardan kaçının.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR