Haftaya ay yengeç etkisiyle başlıyoruz. Güvenliğimizle ilgili konular gündemimizde olabilir. Bu Pazartesi ay bütün gün boşlukta olacak. Bize keyif veren işlerin peşine düşelim. Çarşamba günü merkür yay burcunda gerilemeye başlıyor. Kafamız dalgın olabilir, unutkanlıklar, eşyaların bozulması, kayıplar, iletişim bozukluklarına özellikle Salı ve Çarşamba günü dikkat etmeliyiz. Cuma günü kendimizi mutlu ve şanslı hissedeceğiz. Hem ilişkilerimizde, hem de para konularında harika bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, konsantrasyonu yüksek, sevimli bir insansınız. Sevimli ve iyi tavırlarınızla, başarılı dostlar edinecek ve hayat boyu yarar göreceksiniz. Sadece bazen yaşamı çok ciddi algılıyorsunuz. Zaaflarınızı kontrol edebilirseniz büyük başarılar yakalarsınız. Bağımsızlığınızı kaybetmeyin. Bu sene, olaylara akılcı ve çözümcü yaklaşacaksınız. Yeni arkadaşlar edineceksiniz.




Koç Burcu: Bugün aile konularında güzel etkileşimleriniz olabilir. İş alanlarınızda ortaya koyduğunuz enerjinizin ve çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız işlerin somut karşılığını görmek istemeniz çok normal.




Boğa Burcu: Haftaya iletişiminiz hızlı olarak başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz sağlam olacak. Maddi konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırmalı ve harcamalardan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın yaptığınız her işin arkasında olduğunu bilmek ve yaşayacaklarınız sonucu size arka çıkması içinizi rahatlatacak. Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceksiniz. Parasal konularda eliniz sıkı olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda mantığınız yüksek olacak. Çok önemli işlere girmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz.İş alanlarınızdaki didişmeler sizi fazlasıyla yoruyor, biraz daha esnek olmayı denemelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün , uğraştığınız işleriniz için harekete geçeceksiniz. Üstlendiğiniz ailevi sorumluluklar, neşenize gölge düşürmesin. Geçmişe takılı kalmadan tamamlamanız gerekenlerin peşine düşün. Önemli görüşmeleri başka güne bırakın.




Başak Burcu: Bugün, kendi arkadaşlarınızla, dahil olduğunuz gruplarla rahat bir gün olarak yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz duygusal açıdan sizi besliyor. Onları evinizde ağırlamak, hafif konulara odaklanmak öne çıkabilir.




Terazi Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda iyi bir iletişime sahip olacaksınız. İç sesinizi dinleyin ve daha çok işlerinizi tamamlamaya özen gösterin. Yakın çevrenizle bir araya gelebilir ve kısa planlar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, işleriniz, seyahatleriniz ve kişisel planlarınız devrede olacak. Maddi konularda daha fazla neler yapabilirim düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeli ve sabırsız olmamalısınız.




Yay Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Yapmanız gereken ufak tefek para işleriniz olabilir. Gece saatlerinde ilgi alanınız dış ortamlara, değişik ve farklı yerlere kayacak.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızdaki güzel gelişmeleri, sosyal çevrenize ve ortamlarınıza taşıyabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızdan biriyle birbirinize güç destek verebilirsiniz. Bu aralar herşeyi kafanızda fazla büyütüyorsunuz.




Kova Burcu: Oldukça hızlı başlayan iş trafiğinizde bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Gece saatlerinde ilgi alanınız özel hayatınıza kayabilir. Duyacaklarınız karşısında beklentilerinizi yükseltmeyin.




Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Yaratıcılıkla ve sanatla uğraşanlar için konuşmalar artabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR