Bayramın ilk gününde etkili olacak güneş-satürn birleşimiyle, bu bayram yapmak zorunda olduğumuz işlerimize kanalize olabiliriz. Organize ve plan isteyen işlerimiz için uygun bir gün olacak. Enerjimiz düşük olacağından, gerçekten yapılması gerekenlere odaklanmalıyız. Yoksa yalnızlık ve duygusal olarak kopukluk hissi bizi esir alabilir. Düşüncelerimizi ifade ederken sevgidolu ifadeler işimize yarayabilir. Merhamet, şefkat, yardımseverliğin ve sorumlulukların ön planda olacağı bu bayram herşey gönlünüzce olsun! Mutlu bayramlar...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştiren, hırslı bir insansınız. Çok yüksek amaçlarınız var bu yüzden insanları eleştirmekten ve iğnelemekten çekinmiyorsunuz. Hırslarınızı ve arzularınızı kontrol etmeli ve iş hayatınıza yönlendirmelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli sorumluluklarınız devreye girecek. Abartı harcamalardan uzak durun.




Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı paylaştığınız kişiyle organize olmanız gerekebilir. Bir kaç gün boyunca daha geçmişi anarak ve daha sakin bir bayram sizleri bekliyor.




Boğa Burcu: Bayramın 1. günü, sevdiğiniz insanın hayatı için önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Yapmak durumunda hissettiğiniz işleriniz veya konuşmalarınız devreye girebilir. Hareketli, yardımlaşmaya ve fedakarlıklara dayalı bir gün sizleri bekliyor.




İkizler Burcu: Bayramın 1. günü, tamamlamanız gereken işleriniz, günlük görevleriniz vaktinizin çoğunu alabilir. Bu bir kaç gün bütün ilginizi işlerinize ve sorumluluklarınıza kaydırabilirsiniz. Haftasonuna kadar hareketli bir kaç gün sizleri bekliyor.

Yengeç Burcu: Bayramın 1. günü, aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Seyahatte ve uzak ortamlardaysanız özellikle bugün, kolay sinirlenmelere açık olabilirsiniz. Dış ortamlar daha çok ilginizi çekebilir.




Aslan Burcu: Bugün, eviniz ve aileniz için önemli sorumluluklarınız olabilir. Yarım kalmış işlerinize ve yapmak zorunda olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. Ya da aile büyüklerinizden birinin sorumluluğuna yardımcı olmak durumunda kalabilirsiniz.




Başak Burcu: Bayramın 1. günü yakın çevre sorumluluklarınız öne çıkmaya başlayacak. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki konular, sizin onlar adına sorumluluklar üstlenmenize neden olabilir. Özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanacaksınız.




Terazi Burcu: Bayramın 1. günü maddi konularda önemşi sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda önceliklerinizi iyi belirlemeli ve ona göre planlayarak adımlar atmalısınız. Yine yakın çevrenizin sorumlulukları yüzünden cebinizden para çıkabilir.




Akrep Burcu: Bu bayram, hayatınızla ilgili konularda önemli sorumluluklarla hareket edeceksiniz. Hayatınızın ritmi değişiyor. Önemli ve yarım kalan işleriniz ve düzeninizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aşırı harcamalardan uzak durun.




Yay Burcu: Bayramın 1. günü, başkaları adına önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Diğer insanlar için bir şeyler yapmak istemeseniz bile buna mecbur kalabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylar için kendinizi sorumlu hissetmeniz mümkün.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onlar adına sorumluluklar üstlenmeye meyilli olacaksınız. Ya da devreye son anda giren bir grupsal işiniz, bu bayramı istediğiniz gibi rahat geçirmenize engel olabilir.




Kova Burcu: Bugün, belki de bitirmek zorunda kalacağınız önemli bir işinizle uğraşacaksınız ya da toplum önünde ve kalabalık ortamlarda koşturmalarınızla yaşantınızı yeniden organize edeceksiniz. Parasal konularda başkalarını düşünerek harcamalarda bulunabilirsiniz.




Balık Burcu: Bayramda, dış ortamlarda, seyahatlerde veya uzakta yaşayan akrabalarınızın hayatındaki sorumluluklar devreye girebilir. Eğer seyahatteyseniz veya tatilde, başkaları için üstleneceğiniz sorumluluklarınız artacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR