Bayram öncesi işlerinizi halletmeye uğraşırken, bugün öğlen saat 14:00’e kadar ay boşlukta olacak. Sabahtan yapacağınız önemli işleriniz varsa pek fayda sağlayamayabilirsiniz. Ya da kendinizi işinize ve görevlerinize vermeniz zor olabilir. Yine herhangi bir alışverişiniz varsa öğleden sonra harekete geçmeye özen gösterin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, lider, girişimci ve çoşkulu bir insansınız. Kafanız çok iyi çalışıyor ve bunu erken yaşta kullanmayı öğrenirseniz iş dünyasında büyük başarılar kazanırsınız. Yüksek makamlarda gözünüz var. Ruhunuzun bir yarısı çoşkulu, duygusal ve hayalperest. Bu sene, özel hayatınızda şanslı etkiler altındasınız.




Koç Burcu: Bugün hızlı başlayan gününüz öğleden sonra yerini isteksizliğe bırakabilir. Duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmamanız bir takım sorunlara neden olabilir. Sorumluluklarınızı es geçmeden ilerlemek işinize yarayabilir.




Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda gününüzü harcayabilirsiniz. Hala kafanızda yarım kalan işleriniz varsa bugün bu işlerinizi planlayacak ve bu plana göre hareket edeceksiniz. Özel hayatınızda şanslısınız.




İkizler Burcu: Bugün, her ne işle uğraşırsanız uğraşın başı siz çekeceksiniz. Göz önünde bulunmayı ve diğer insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. Bayram öncesi işlerinizi öğleden sonra iyi bir şekilde organize edeceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün birazcık kabuğunuzda çıkmalı ve hayatı dolu dolu yaşamayı tercih etmelisiniz. Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi arttırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün duygularınız öğleden sonra biraz içe kapanık olabilir. Düşüncelerden çok harekete ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün ailenizle ve sevdiklerinizle beraber hareket etmek önemli olacak.




Başak Burcu: Ayrıntı ve işlerle boğuştuğunuz birkaç günün ardından, bugün öğleden sonra sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre planlariçinde olabilirsiniz. Yakın çevrenize yardım etmek öne çıkabilir.




Terazi Burcu: Bugün, yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biriken çok şey var ve verdiğiniz sözler adına sizin bunları bugün içserisinde bir düzene oturtmanız gerekecek. Para beklentiniz karşılanacak.




Akrep Burcu: Bugün, ev hayatınızın dışında paylaşımlarınızı arttıracağınız ve gün içinde bulunacağınız etkinliklerden keyif alacağınız bir gün olacak. Aşk hayatınızda etkili duygularınızı ortaya dökebileceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, evinizde bulunarak veya eviniz kadar rahat edeceğiniz ortamlarda bulunarak hareket edeceksiniz. Dinlenmek ve rahatlamak sizin için önemli olacak. Bugün bayram öncesi evinizde yapacaklarınıza odaklanın.




Oğlak Burcu: Bugün öğleden sonra yakın çevre ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. Bayramda yapacaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Arkadaşlarınız ve sizi sevenler size bir çok konuda destek olacak.




Kova Burcu: Bugün öğleden sonra maddi konular daha ağırlıklı olarak kafanızı kurcalayabilir. Hayat atılımlarınız için, çevrenizden destek ve ilgiyi görmek istiyorsunuz. Bugün iş alanlarınızda güzel haberler alabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün öğleden sonra birkaç gündür hissettiğiniz isteksizlik hali yerini hareketli ortamlara bırakacak. Yapılması gerekenler konusunda hala planlamalar yapmaya ihtiyacınız olabilir. Seyahat ve tatil planları sizi mutlu edecek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR