Haftaya değişik, farklı planlarımız devrede olarak başlayabiliriz. Salı günü güneş akrep burcuna geçecek. Kimliğimizde, inatçı, istikrarlı ve manipülatif yanlarımız ön plana çıkabilir. Yine Salı günü yardımseverliğimizle hareket edebiliriz. Perşembe günü, önemli ve ciddi sorumluluklar devreye giriyor. Pazar günü itibarıyla venüs terazi burcuna geçecek. İlişkilerimizde iyi bir döneme giriyoruz. Yine bu Pazar harcamalarımız artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, cesur, gerçekçi, beğenilen, entellektüel bir insansınız. Hukuki konularda şanssızlığınız olabilir, o yüzden bu konularda dikkatli davranmalısınız. Edineceğiniz arkadaşlar ve çevrenizde dürüst insanlar olmasına özen gösterin. Kendinize güvenin, hırsınızı cesaretle birleştirin Bu sene, hayatınızın bir çok alanında güzel açılımlarınız olacak. Aşk hayatınız hareketleniyor.




Koç Burcu: Bugün, bir çok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir, yapacağınız görüşmelerde, iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.




Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki aktif olaylarla haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. İş alanlarınızda yaratıcı yönlerinizin üzerine gitmelisiniz. Gün içinde özel hayatınızda yetersizlikleriniz olabilir.




İkizler Burcu: Geleceğiniz için adım atmak ya da geleceğinizi şekillendirmek için harika bir gün olabilir. Dış ortamlarda veya farklı insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. İş sorumluluklarınızın düşüncelerinizde sizi aşağıya çkemesine izin vermeyin.




Yengeç Burcu: İş konularında bugünün heyecan verici ve olumlu enerjisinden yararlanın. Ortaklaşa para konularında mantığınız devrede olacak. Eğlence ve aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar canınızı sıksa bile, keyfinizi arttırabilirsiniz.




Aslan Burcu: Düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat ve yolculuk planları sizi heyecanlandıracak. İşleriniz için bugünün olumlu enerjisinden yararlanmalısınız.




Başak Burcu: Bugün , kafanız yapılması gerekenler adına çok hızlı ve yapıcı çalışabilir. İş alanlarınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Yakın çevre sorumluluklarınızın sizi fazla bunaltmasına izin vermeyin.




Terazi Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Kafanıza takılan tek şey bu aralar parasal durumunuz olabilir.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda paraya dayalı işlerinizde şanslı etkilere sahip olacaksınız. Evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, herşeyin bu kadar etkisinde kalmayın.




Yay Burcu: Bugün, sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde heyecanlara ve farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar hala sizin çevrenizde.




Oğlak Burcu: Bugün, aile hayatınızda değişimlere açık olacaksınız. Parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde bazı detayları gözden kaçırıyorsunuz bu da haketmediğiniz şeylerle karşılamanıza neden oluyor.




Kova Burcu: Yakın çevreniz ve arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime ve gruplara dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. İnsanları ikna etmek, yapabileceklerinize inandırmak kolay olabilir. İş çevrenizdeki kişilerin sizi aşağıya çekmesine müsade etmemelisiniz.




Balık Burcu: Kariyer alanlarınızda esnek, heyecanlı ve farklı duygular içinde olacaksınız. Dış ortam ilişkilerinizin ve iş ortamlarınızın moralinizi kolay etkilemesine izin vermemeye çalışın. Maddi konularda yardım göreceksiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR