Bu Pazar, duygusal olarak aklımız işimizde olabilir veya kendimizi yetersiz hissedebiliriz. Yine de ayımızın merkür ve venüsle yapacağı güzel açılar rahat bir Pazar geçirmemize neden olacak. Derin duygularımızı, pratik alanlara rahatlıkla dökme şansı bulacağız. Sevdiklerimizle yapacağımız konuşmalarda, sorunlarımız varsa gidermek için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; açıksözlü, çekici, rahat, spora düşkün, aktif bir insansınız. Karşı cinsi kişisel çekiciliğinizle etkilemeniz çok normal. İnsanların direkt yüzüne konuşmayı seviyor, seyahatten hoşlanıyorsunuz. Bu sene, bir çok alanda şanslarınız yüksek olacak. Yeniyıl sonrası bahar aylarında yeni bir iş fırsatı doğabilir.

Koç Burcu: Bu haftasonu yerinizde duramayan etkiler altındasınız. Ortaklaşa harcamanız gereken ve tamamlamanız gereken işleriniz için gücü kendinizde bulacaksınız. Her şeyi sorgulamaktan vazgeçin artık.




Boğa Burcu: Seyahatlerde, dış ortamlarda, temiz hava alarak vaktinizi geçireceksiniz. Uzak yerlerdeki akrabalarınızla bir arada olabilir ya da onlardan haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta ve hislerinizi anlamakta zorlanmayacaksınız.




İkizler Burcu: Bu Pazar kafanız yapmanız gerekenlere çalışabilir. Herşeyi en iyi ve hızlı bir şekilde organize edeceksiniz. Evinizde ve kendinizi eviniz gibi hissettiğiniz yerlerde bulunacaksınız. Para konularında tutumlu davranacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu Pazar sevdiğiniz insanla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz adına konuşmak, dile getirmek istediklerinizi rahatça paylaşmak sizi rahatlatacak. Güzel planlar peşindesiniz.




Aslan Burcu: İlgi ve alakanızın eviniz ve ailenizle ilgili konulara yöneldiği bu dönem, kafanızdaki planları uygulamak için uygun şartlar altındasınız. Bu Pazar çalışıyorsanız verimli geçecek, çalışmayanlar, kendilerini meşgul edecek basit işlere yönelebilirler.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda ve eğlenceli ortamlarda kendinizi rahatlatmak isteyebilirsiniz. Herşeye kılıkırk yaran tavırlarınızla yaklaşmamalı, bugün yakın çevrenizle beraber keyfinizi destekleyecek geziler ve muhabbetlerin peşine düşmelisiniz.




Terazi Burcu: Bu Pazar eviniz ve ailevi ortamlarınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Kafanızda yapacağınız planları, para durumunuzu gözden geçirerek yapmalısınız. Bu da sizi gereksiz yere yorabilir.




Akrep Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizdeki insanlarla veya arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttıracağını bir gün olabilir. Herşey hızlı bir şekilde ilerliyor ama siz hala kendinizi biraz yorgun hissediyorsunuz, bir kaç gün sonra canlanacaksınız.

Yay Burcu: Girişimleriniz sonucunda parasal hayatınızı gözden geçireceğiniz birgün içindesiniz. İçgüdüsel olarak bazı şeylerin size yaradığını biliyorsunuz ama hala gözünüzü korkutan şeyler var. İlişkileriniz size fayda sağlayacak, hiç korkmayın.

Oğlak Burcu: Bu Pazar keyfiniz oldukça yerinde olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar hayatınızın bazı alanlarındaki şüpheleri yok edecek. Fikir ve ideallerinizin uzun bir süreden sonra desteklendiğini görmekten mutluluk duyacaksınız.




Kova Burcu: Bu Pazar, her şeyi gözden geçireceğiniz ve daha çok geçmiş konuları konuşacağınız veya anacağınız bir gün olabilir. İşinizde kendinizi göstereceğiniz bu dönem, yaptıklarınız sizin için çok önemli, güçleniyorsunuz.




Balık Burcu: Arkadaşlarınız ve çevrenizle harika bir Pazar günü geçirebilirsiniz. Uzak yerlere gitme isteğiniz çok fazla, kafanızdaki planları, sevdiğiniz insanla paylaşacak ve varsa sorunlarınızı halletmek için uygun ortamları bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR