Salı ve Çarşamba günleri Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Alt bölgelerin temizliğine ve sağlığına bugün çok dikkat etmeliyiz. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zevk sahibi, sanatsal, etkileyici, hevesli ve sosyal bir insansınız. Yaşamda iyi şeyler elde etmek sizin için çok önemli ve bunun için güçlü bir çaba göstereceksiniz. Başarılarınız kendi uğraşılarınız sonucu gelecek. Hem ruhsal,hem fiziki aşırılıklardan sakınmalı, sinirlerinizi her daim güçlü tutmalısınız. Bu sene, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Aşırı harcamalardan kaçının.




Koç Burcu: İletişime, yazıma dayalı işlerinizde abartılı davranışlar içinde olacaksınız. Keyfiniz size büyük adımlar attırabilir, yine de büyümeden ve genişlemeden önce koşullarınızı iyice gözden geçirmek iş alanlarınızda faydalı olabilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınızın ve ilişkilerinizin detayları hayatınızda daha fazla yer edecek. Kendinizi iyi hissedecek olmanız, hayattan alacağınız keyif size düşüncesizce para harcattırabilir. Sevdiğiniz insana, varsa çocuğunuza sürprizler yapmak, onları mutlu etmek isteyebilirsiniz.




İkizler Burcu: İş ve ev hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün olabilir. Aşırı abartılı davranışlardan özellikle aile hayatınızda kaçınmanız gerekecek. Bolluk, bereketin arttığı, sevgidolu konuşmaların olduğu bir hafta yaşayacaksınız.




Yengeç Burcu: Yakın çevreniz için yapacağınız harcamaları ve olumlu ilişkilerinizi özellikle bugün abartmamaya çalışın. kendinizden çok başkalarını düşünüyorsunuz. Hayata ve keyifli olaylara yaklaşımınız mantıklı ve çözümcü olacak.




Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevreniz için kesenin ağzını açacaksınız. Harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızdan ve ilişkilerinizde fayda sağlayacağınız bir dönemdesiniz. Kendi hayatınız için sorumluluklarınız artıyor.




Başak Burcu: Alacağınız tekliflerle iş hayatınızda abartıdan kaçının zira ayaklarınız yerden kesilebilir. Kendinizi bir çok konuda oldukça şanslı hissedeceksiniz. İletişim gerektiren alanlarınızda bugün hızlı bir gün.




Terazi Burcu: Özellikle seyahat halindeyseniz bugün harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Yine başkalarına yardım konusunda cömert olabilirsiniz. Parasal konulara yaklaşımınız çözümcü ve pratik olacak.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız için kesenin ağzını çok açmamalısınız. Yine katılacağınız davetler veya organizasyonlarda çevrenizden göreceğiniz desteklerle kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hayatınız değişiyor.




Yay Burcu: İş alanlarınızda ve toplum içinde ortaklaşa hareket edeceğiniz konularda şanslı etkileriniz devam edecek. Bu aşırı iyimserliğin özellikle hem iş alanlarınızda, hem özel hayatınızda çok öne çıkmasına izin vermeyin.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda karşınıza çıkacak fırsatları gözünüzde özellikle bugün çok büyütmeden adımlar atmaya çalışın. oldukça şanslı etkiler altındasınız ama hala mızmızlanacak bir şeyler bulmayı başarıyorsunuz.




Kova Burcu: Bugün, sevdikleriniz için, eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar devrede olabilir. Kendinizi bir çok konuda çok iyi hissedeceksiniz. Kariyer hayatınızda üstlendiğiniz önemli sorumluluklar sizi bir adım daha yukarıya taşıyabilir.




Balık Burcu: Özel hayatınızda abartılı davranışlardan bugün uzak durmalısınız. Özellikle geleceğinize yönelik adımlarınız giderek hızlanıyor. Yabancı insanlar için sorumluluklar üstleniyorsunuz. Aile ortamlarınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR