Bugün güneş- jüpiter üçgeniyle oldukça şanslı bir gün. Kendimizi bir çok konuda iyi hissedeceğiz. İkili ilişkilerimizde güçlü etkiler ön planda olacak. Öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan kaçınalım zira ay 14:54’te burç değiştirecek ve aslan burcuna geçecek. Bu saatten sonra daha keyifli ve gösterişli etkiler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesaretli, girişken, eleştirel, başarılı bir insansınız. Cesaretiniz yüzünden zaman zaman düşüncesizce hareket etmeye meyillisiniz. Bu yüzden de iyi sebebe dayanmadan hayatınızda radikal değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. Genellikle peşinde olduğunuz şeyleri elde edersiniz. Bu sene, oldukça keyifli ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Cesaretinizle önemli işlerin altından kalkabilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatlar, sizi özel hayatınızda da mutlu kılacak. İletişime ve ortaklı işlerinize dayalı konularda aşırı iyimserlikle hareket etmemeye çalışın.




Boğa Burcu: Bugün, iş hayatınızda parasal kazançlarınız size kendinizi iyi hissettirtecek. Bir işiniz olduğu için, işinizde yaptıklarınız için minnettar duygularla hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ailevi konular öne çıkmaya başlayacak.




İkizler Burcu: Bugün, hayata bakış açınızda, keyfinizde ve eğlence alanlarınızda yükselen etkiler altındasınız. Hayatınızda bir insan varsa onunla yaşayacağınız aşk, size kendinizi iyi hissettirtecek. Öğleden sonra trafiğinizde yoğunluklar görülebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik bir anda ve gizli yerlerden göreceğiniz yardım ve desteklerle ev ve aile hayatınızda kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlardan hayatınıza dair beklenmedik destekler ve açılımlar görebilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanları hayat görüşünüzle olumlu etkileyeceksiniz. Öğleden sonra enerjiniz artıyor.




Başak Burcu: Bugün, iş ve kariyer hayatınızdaki güzel gelişmelerin ve sonuçların kazançlarınıza olumlu yansıdığına şahit olacaksınız. Oldukça hareketli başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha durgun ortamlara bırakabilir.




Terazi Burcu: Bugün, yaratıcılığa ve geri planda durmanız gereken işleriniz için güzel etkiler altında olacaksınız. Hayata bakış açınız rahat, esnek, olumlu ve pozitif olacak. Bir çok alanda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, kendinizi ruhen çok iyi hissedeceksiniz. Hayatınızda yeni yeni oluşmaya başlayan bir çok gelişme sizi ruhen tatmin edecek. Kendinizi her konuya hazırlamanız gerektiğini düşüneceksiniz. Öğleden sonra iş alanlarınız hızlanacak.




Yay Burcu: Bugün, kariyerinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Gizli ve derinden giden çalışmalarınız nihayetinde istediğiniz karşılığı almanıza neden olacak. Öğleden sonra dış ortamlar daha fazla ilginizi çekecek.




Oğlak Burcu: Bugün, yabancı insanlarla olan ilişkileriniz gücünüze güç katabilir. Yine organizasyona yönelik işlerinizde, gruplarla olan çalışmalarınızda güzel görüşmeler ve konuşmalar devrede olacak. Para işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, iş alanlarınızda önemli görüşme ve konuşmalar devreye girmeye başlayacak. Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde veya seyahatlerinizde kendinizi çok iyi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda yaşayacağınız güzellikler, karşılacağınız şanslar, ortaklaşa hareket etmeniz gereken her konuda size yeşil ışık yakacak. Kendinizi ruhen güçlü ve iyi hissedeceksiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR