Haftaya ay yengeç etkisiyle güvenlik ve ailevi konularımız ön planda olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi, enerjimizi harcayacağımız konularda yanıltıcı etkiler altında olacağız. Maddi konularda ve özel ilişkilerimizde gerçekçiliği elden bırakmayalım. Salı günü oldukça şanslı bir gün. Kendimizi bir çok konuda iyi hissedeceğiz. Çarşamba günü, araştırma gerektiren işlerimiz için harekete geçebiliriz. Bu hafta hayat yolumuzda merhametli ve oldukça yaratıcı etkiler altındayız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, becerikli, yetenekli, risk almayı seven bir insansınız. Gizli yeteneklerinizle iş alanında özellikle buluş, teknoloji ve endüstri alanlarında girişimlerde bulunabilirsiniz. Risk alan yanınızı hem iş hayatınızda, hem de özel hayatınızda dizginlemeniz gerekiyor. Bu sene, bazı girişimlerinizde gerçekçiliği elden bırakmayın. Yaz aylarında şansınız artacak.




Koç Burcu: Bugün geçmiş konular ve ailevi meseleler hayatınızda daha önemli olacak. Uzak yolculuklarda veya dış ortamlara dayalı işlerinizde sezgileriniz sizi yanıltabilir. Özel hayatınızda duygusal yanlarınız mantığınızla çatışacak.




Boğa Burcu: Bugün, çevrenizle oldukça uyumlu bir gün içindesiniz. Aktif iletişim trafiğinizle oldukça hareketli bir gün olabilir. Sosyal ortamlara veya orgnizasyona dayalı işlerinizde parasal yönden kolay aldanmalara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün iş hayatınızda sorumluluklarınıza yönelik hareket edeceksiniz. Parasal konular bugün ve yarın gündeminizde olabilir. Toplum içinde özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altındasınız. Herkesin söylediğine hemen inanmayın.




Yengeç Burcu: Bugün, tamamen kendi isteklerinize ve beklentilerinize yönelik bir gün olacak. Ailevi ilişkilerinizi gün içinde dengeye oturtmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda tanımadığınız insanların sizi yanlış yönlendirmesine iin vermeyin.




Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda önemli işler devreye girebilir. İleişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz zira insanlardan kendinizi uzak hissedeceksiniz. Yalnızlığa ihtiyacınız var.




Başak Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde sorumluluklar üstleneceksiniz.. Arkadaşlarınız ve çevrenizle hareket ettiğiniz konularda parasal paylaşımlara dikkat edin. Aile yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi yanıltmasına izin vermeyin.




Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınız aktif olarak haftaya başlıyorsunuz. Maddi konularda önemli sorumluluklarınız devrede olabilir. İş alanlarınızda yakın çevrenizde bulunan insanların sizi yanlış etkilemesine izin vermemeye çalışın.




Akrep Burcu: Bugün kendinizle ve sevdiklerinizle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Geçmiş konu ve meseleler üzerine kafanızı fazla yoruyorsunuz. Eğlence ve aşk hayatınızdaki belirsizlikler size para harcattırabilir. Yanlış yönlenmelerden uzak durun.




Yay Burcu: Bugün geçmişten alacağınız haberlerle bilinçaltınızda değişik çıkarımlar ve sonuçlara ulaşacağınız bir gün olabilir. Kendi ailenizin kişisel kararlarınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla kalabalık yer ve ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi biraz daha olumlu kullanmakta fayda var. Düşüncelerinizi, iletişim halinde olacağınız insanlar yanlış yönlendirebilirler.




Kova Burcu: Bugün göz önünde bulunacağınız ortamlarda veya işinizle ilgili konularda sorumluluklarınız fazla olabilir. İnsanlarla ilişkilerinizi sıkı tutmanız iş konusunda size yeni kapılar açabilir. Maddi konularda arkadaşlarınızı yanlış yönlendirmekten kaçının.




Balık Burcu: Bugün bulunacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize toplayacak ve sorumluluk üstleneceksiniz. Hayatınızdaki belirsizliklerin ve karmaşaların, kalabalık ortamlarda ve göz önünde olacağınız yerlerde sizi yanıltmasına izin vermeyin.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR