Haftaya Ay Kova burcundayken ssya ve toplumsal konuların üzeirne eğilerek başlayabiliriz. Akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağı için önemli işlere kalkışmak yerine yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. Bu hafta düşündüklerimiz yapacaklarımızın teminatı olacak, bu yüzden sinirli ve gergin davranmak yerine bize sunulan şans ve fırsatların kıymetini görmeye çalışalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; anlayışlı, maceraperest, araştırmacı, zeki bir insansınız. Çok yönlü olmanız hayatınızda bir çok deneyim yaşayacağınızın göstergesi. Yalnız ruhunuzun maceraperest yanlarını kontrol altına almalı, sizi sevenleri üzmemelisiniz. Bu sene işlerinizi kolaylıkla toparlayacak, aradığınız şansları göreceksiniz.

Koç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olacağı bir gün içindesiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalı, olayları kişisel olarak algılamamalısınız. Eğlenceli ve size keyif verecek ortamların tadını çıkarın.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınız değişken olduğundan, iş hayatınızın yönünü bu sıralar çizmekte zorlanıyorsunuz. Artık daha sağlıklı kararlar verebilmeniz gerekiyor.

İkizler Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir arada bulunmanın planlarıyla meşgul olabilirsiniz. Seyahat tutkunuz, değişik yerler görme isteğiniz bugün yoğun olacak. Toplum içinde, kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla ufak tefek gerilmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa maddi gelirleriniz, banka ödemeleriniz veya başkalarının kaynaklarından yararlanmanız bugün gündeminizde olacak. Duygularınızı çok ön planda tutmayacak, özel hayatınızda mantıklı davranmayı tercih edeceksiniz.

Aslan Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün güçlü olacak, yalnız para harcamalarınızda aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir ve çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün toparlanmakta ve işlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir tembellik ve uyuşukluk görülebilir. Parasal konularda istediğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Tanımadığınız ortamlarda abartıdan uzak durun.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda keyifli ve mantıklı bir gün geçirmeniz mümkün. İşinize ve yapmanız gerekenlere kanalize olmakta zorlanabilirsiniz. Özel yaşantınızda ve işlerinizde sürekli engellendiğinizi düşünmeyin çünkü şansınız şu sıralar çok açık olacak.

Akrep Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya işlerinizi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceğiniz bir gün olacak. Ailenize dair sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve bu da size artı puan kazandıracak.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle ilgili konularda kafanız net olmayabilir.Vereceğiniz kararlarda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı, bugünlerde en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

Oğlak Burcu: Maddi konularda ve para ile ilgili işlerinizde bugün mantıklı kararlar almanız mümkün. Bir tek eğlence hayatınıza dair yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz. İş ve aile ortamınız arasındaki gidip gelmeler sizi bugün zorlayabilir.

Kova Burcu: Hayatınıza yön verirken kafanızı bulandıran noktalar bugün ağır basabilir. Kendinize karşı aşırı iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Bu aralar sabırsızlığınız üzerinizde ve çok çabuk sinirleniyorsunuz. Özel ilişkilerinizde karşı tarafın haklılığını göz ardı etmeyin.

Balık Burcu: Bugün hayalgücünüz size oldukça renkli bir gün yaşatabilir. İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı ortaklı planlarınızda kullanabilirsiniz. Aldığınız kararlardan daha farklı davranmanız mümkün, bu da sıkıntı yaratabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR