Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- satürn karşıtlığı bizi limtileyen ve engelleyen konu ve olayları karşımıza getirebilir. Sorunlarla uğraşmakta zorlanabiliriz. Üzerimize gelen sorumluluklardan kaçma isteğimiz, diğer insanlarla aramıza mesafe koymamıza neden olabilir. Önemli kişilerden, otoritelerden, kurumlardan destek almadığımız, başkalarından yardım almadan ilerlememiz gereken birgün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; uyumlu, zeki, hayalgücü yüksek, sempatik, nazik bir insansınız. Her olayda temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları, insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bu sene, olumsuzlukları bir kenara bırakmalı, adımlarınızda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Koç Burcu: Bugün aile hayatınızdaki ilişkilere ve durumlara dikkat edin. Babanızdan veya ailenizdeki otoriteyi temsil eden kişiden istediğiniz destekleri bulmanız zor olabilir. Anne, babanız arasındaki mesafe ve zorlanmalar ortaya çıkabilir.

Boğa Burcu: Bu aralar sizi zorlayan gelecek sorumluluklarınız üzerinize çökebilir, olayları negatif algılayabilir ve düşüncelerinizde desteklenmediğinizi görebilirsiniz. Önemli işlerle uğraşmak zor gelebilir. Kafanızı dağıtacağınız mecralara yönelin.

İkizler Burcu: Başka insanlar veya eşiniz için üstlendiğiniz ortak parasal sorumluluklar üzerinize üzerinize gelebilir. Maddi konularda verdiğiniz sözleri tutmak istemeyebilir veya bu konularda isteksiz davranabilirsiniz. Yatırımlarınız varsa parasal konularda bazı engeller ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar size ağır gelebilir, karşı tarafın sizden daha az yük taşıdığını, her tür sorunla kendinizin uğraştığını, hayatınızdaki insanın kendi isteklerinizi aşağıya çektiğini düşünebilirsiniz.

Aslan Burcu: Sağlığınızın veya günlük işlerinizin sorumluluğu size ağır gelebilir. Geri planda durduğunuz için normal günlük işlerinizi yaparken bile zorlandığınızı görebilirsiniz. Olumsuz bakış açısından sıyrılabilirseniz o zaman zorlansanız bile işlerin daha rahat aktığını farkedebilirsiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklar, sosyal çevrenizdeki itibarınızı, ilişkilerinizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insandan beklediğiniz yardımı veya desteği görmekte zorlanabilirsiniz. Ya da sosyal çevre ilişkilerinizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu: Hayatın yükümlülükleri omuzlarına binebilir. Aile hayatınızın sorumlulukları yüzünden işinizde ve göz önünde olacağınız ortamlarda parlayamadığınızı, zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de yükler üzerinize binebilir.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşmak sizi önemli işlerinizden alıkoyabilir. Sorumluluklarınızın ve yükümlülüklerinizin size ağır geldiğini görebilir, düşüncelerinizde hayatın size karşı olduğunu düşünebilirsiniz.

Yay Burcu: Parasal sorumluluklarınızın üstünüze geldiğini görebilirsiniz. Aile hayatınıza yapacağınız bir yardım, ödeme kendinizi yorgun, mutsuz ve yalnız hissetmenize neden olabilir. Parasal konuları bu dönemde gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda kendinizi yorgun ve yalnız hissedebilirsiniz. İnsanlarla yakın temasta bulunmak istemeyecek, yakın ilişkilerinizde zorlanacaksınız. Hayatınızda yeni oluşumlarda aldığınız yükümlülükler bu süreçte size ağır gelebilir. Olumsuzluktan uzak durun.

Kova Burcu: Yurtdışı bağlantılı bir işinizin sorumluluğu sizi zorlayabilir. Ya da hiç beklenmedik kadersel oluşumlara vereceğiniz tepkinin sizi ve enerjinizi fazlasıyla zorladığını görebilirsiniz. Günlük işlerinizde karşınıza gelen aksilik ve sorunları lütfen büyütmeyin.

Balık Burcu: Bu birkaç gün gelecek sorumluluklarınız, arkadaş ve çevre yükümlülükleriniz özel hayatınızda sorunlar çıkartabilir. Bazı durumlarda kendinizi yorgun ve yalnız hissedebilirsiniz. Hayattan alacağınız keyfin engellenmesine izin vermeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR