Bugün sabah saatlerinde oldukça keyifli bir şekilde güne hazırlanabiliriz. Anlayışla ve biraz da kendi isteklerimize göre hareket edeceğiz. Gün içinde ay boşlukta olacak. Ay’ın hiçbir gezegenden açı almaması el attığımız önemli işlerimizin de boşlukta olmasına neden olabilir. Bugün gece saatlerine kadar tamamlamamız gereken işlerimizin üzerine eğilebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, açık yürekli, sosyal, aktif, popüler ve sevilen bir insansınız. Profesyonel iş yaşantınızda başarılı olacaksınız. Hayatınız denge üzerine kurulu ve kime nasıl davranacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Bu sene özel hayatınızı dengeye oturtmalısınız.

Koç Burcu: Bugün, yakın çevrenize karşı konuşmalarınız hızlanabilir. İçten, samimi duygularınızla sevdiklerinizle paylaşımınızı arttırabilirsiniz. Özel hayatınıza ve ortaklı işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir ama kararlarınızı aceleye getirmeyin.

Boğa Burcu: Gün içinde yapılması gerekenler tamamlanabilir. Sevdiğiniz insanın hayatına veya isteklerine göre kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi arttıracağınız gibi önemli parasal anlaşmalar gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Bugün hayatınıza dair konuşma ve görüşmelerinizde hızlanmalar yaşanabilir. Çocuklarınızla veya aşkınızla ilgili konular hayatınızda yer ederkengece saatleri itibarıyla birkaç gün boyunca rutin işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınıza odaklı başlayan gününüz akşam saatleri itibarıyla yerini daha eğlenceli konu ve olaylara bırakabilir. Aşkınızla iletişiminiz hızlanacak. Varsa çocuğunuzla ilgili ayrıntılara odaklanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınıza karşı anlayışlı, doğru ve güzel yaklaşımlarınız olabilir. Akşama kadar bu konular öndeyken sonrasında ilgi alanınız ev ve ailevi konulara kayacak. İşlerinizi tamamladıktan sonra kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz.

Başak Burcu: Gün içinde parasal konularda akşam saatlerine kadar önemli kararlardan kaçınmalısınız. Bir yandan da tamamlamanız gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve etrafınızda bulunan insanlarla paylaşımlarınız artacak.

Terazi Burcu: Bugün tanıdığınız insanların karşınıza getireceği teklifler, plan ve projeler üzerine eğilebilir, dış ortamlarınızda kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Önemli sorumluluklarınız olabilir. Kendi hayatınızın düzenine uygun olarak hareket etmelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında olumlu etkiler altında olacaksınız yalnız önemli kararlarınızı yarına bırakmakta fayda olacak. Gece saatlerinde kendinizde gücü bulacaksınız. Kişisel istek ve beklentileriniz artmaya başlayacak.

Yay Burcu: Bugün sosyal çevre konularınız öne çıkmaya başlayacak. Daha fazla kalabalık ve grupsal işlerinizle uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde biraz kendinizi durgun ve isteksiz hissetmeye başlayabilirsiniz. Herşeyi gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

Oğlak Burcu: İş ortamınızda beraber çalıştığınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. İş alanlarınız bir kaç gün boyunca yerini, arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize bırakacak. Arkadaşlarınızla ve trafınızdakilerle paylaşımlarınızı arttıracaksınız.

Kova Burcu: Bugün aşk mevzularınız önem kazanacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz de devrede olabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yükselmeye başlıyor. Göz önünde olacaksınız ve çok çalışacaksınız.

Balık Burcu: Bugün ailenizle olan konuşmalarınızda keyfiniz yüksek olabilir. Sabah satlerinde ortaklaşa para konularınız sizi zorlarken akşam saatlerinde uzak çevrelerde, sizi daha az tanıyan insanların yanında rahat etkiler altında olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR