Bugün itibarıyla iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçecek. Duygusallığımız önem kazanıyor. İletişimimizde alınganlıklar, hassaslıklar ortaya çıkabilir. Savunmacı bir yöntem izleyebiliriz. Ailemizle, annemizle, iletişimimiz artabilir. Güvenliğimizi daha fazla konuşmaya başlayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayalgücü yüksek, şanslı, başarılı, yetenekli, yönetici kimliği yüksek bir kişiliğe sahipsiniz. Etrafınızdaki olayları gözlemlemeyi seviyorsunuz. Şansınız çok yüksek ve siz bunun farkındasınız yalnız işinizi her seferinde şansa bırakmaya meyillisiniz. Bu sene, işlerinizde bir yoğunluk yaşanabilir. Şansınız oradan akacak.

Koç Burcu: Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili konularda çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizde öne geçecek.Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlerinizi yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda sezgilerinize yönelik olarak hareket edeceksiniz. Bu dönem, yakın çevrenizle, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iletişiminizde hassas ve ve alıngan davranmaya müsait olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. 2 hafta boyunca maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi duygusal bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ticari anlaşmalar ve görüşmeler için uygun bir dönem.

Yengeç Burcu: Merkür sizin burcunuza geçiyor. 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak.

Başak Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda hassas, sezgisel ve korumacı taraflarınız ortaya çıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Terazi Burcu: Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınızı arttırabileceğiniz bir dönem olacak.

Akrep Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilirsiniz.

Yay Burcu: Merkür’ün para alanınıza geçmesiyle beraber 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

Oğlak Burcu: Merkür ilişkiler alanınıza geçiyor. 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa olumlu bir iki hafta içine giriş yapacaksınız.

Kova Burcu: Merkür, iki hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Aynı zamanda burası sağlık eviniz olduğundan, sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. Mide ve göğüs sorunlarınız ortaya çıkabilir.

Balık Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, korumacı davranabilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde sezgilerinizi yönlendirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR