Haftaya Ay Boğa burcundayken, parasal konulara, keyfimize odaklanarak başlıyoruz. Pazartesi günü gücümüzü ortaya koymakta zorlanabiliriz. Salı günü merkür Yengeç burcuna geçiyor. İletişimimizde duygusallık öne geçebilir. Çarşamba günü Venüs Aslan burcuna geçecek. İkizler’de bir yeniay oluşacak. Meraklı, değişken, yenilikleri merak eden yapımızla hareket edebiliriz. Bayramın 2. Ve 3. Günü ilişkilerimize ve iletişim şeklimize dikkat etmeye çalışalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, becerikli, entellektüel, iyilik dolu, yalnızlığı seven bir insansınız. Sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Entellektüel ortamlar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Bu sene kendi gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Önce yönünüzü belirleyin. Özel hayatınızda şanslısınız.

Koç Burcu: Kendi parasal işlerinizin detaylarıyla haftanızı başlatabilirsiniz. Bayram öncesi yakın çevrenizle beraber hızlandıracağınız işlerinizde kendi gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Size yansıtılan destekleri farketmelisiniz.

Boğa Burcu: Haftaya etkin, hareketli ve kendi isteklerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Maddi konularda önemli adımlar bayram öncesi tamamlanmayı bekliyor. Diğer yandan üzerinizde hissettiğiniz güçle istediğiniz sonuçları maddi yönden elde etmekte zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Kişisel girişimleriniz hayatınızı daha da hızlandırırken, bu haftabaşı olaylara hızla adapte olamayabilirsiniz. Derin duygularınız ve hisleriniz önemli olaylarda size yol göstermeli ama bu aralar bu gücü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla beraber yapacağınız programlar önem kazanırken, bu hafta özel ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz. Bu önemli işlerle uğraşmak istemeyişinizden kaynaklı olabilir.

Aslan Burcu: Bayram öncesi önemli yapılması gereken işlerinize kanalize olarak haftanız başlıyor. Sosyalliğinizin arttığı bu dönemde günlük işlerinizde istediğiniz sonuçları almak kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü ortaya koymakta zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu: Bu hafta seyahatleriniz, önemli işlerinizin detaylarını birkaç gün içinde tamamlamaya bakmalısınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiden görmek istediğiniz desteği bu haftabaşında görmekte zorlanabilirsiniz. Kendi gücünüze inanın.

Terazi Burcu: Haftaya ortak parasal ödemeleriniz, banka işlemleriniz veya bu alandaki tamamlanması gereken konularla başlayacaksınız. Ailenizdeki güçlü insanlardan geleceğinize yönelik adımlarınızda destek görmek kolay olmayabilir, kendi gücünüzü yapılandırmalısınız.

Akrep Burcu: Özel ilişkileriniz veya ortaklaşa atılacak her tür adım için bu hafta sizi destekleyecek. Ortak parasal işlerinizde çözüme ihtiyacınız var ama bu ihtiyacı yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi düzenleyerek elde edebilirsiniz.

Yay Burcu: Günlük hayatınızın koşturmaları, işlerinizle ilgili konular bu Pazartesi öne çıkabilir. Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kendi gücünüzü ortaya koyamayabilirsiniz. Çözümcül yaklaşımlarla istediklerinizi kolayca elde edeceksiniz.

Oğlak Burcu: Kendi gücünüzü, yapabileceklerinizi günlük iş hayatınıza aktarmanızda bu hafta güçlükler yaşayabilirsiniz. Bu durumu ortaya çıkaracak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Hobilerinize, eğlenceli olaylara kendinizi kaptırın, sorunları geriye atın.

Kova Burcu: Kendi iç dünyanıza, ailevi konulara dönük olarak başlayan haftanızda özel hayatınızdaki insanlardan gereken desteği almak isteyebilirsiniz. İşle ilgili konularda kafanızda bir sürü plan olabilir ama nereden başlayacağınızı bir türlü kestiremiyorsunuz.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarda gücünüz bir hayli yüksek ama bu alandaki becerinizi ailevi konularda ortaya koymak kolay olmayabilir. Gücünüzü sorgulayacağınız bu haftabaşı yakın çevrenizle olan iletişiminizle kendi yolunuzu bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR