Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Meptüm olumsuz açısıyla, düşüncelerimiz karmaşık, bulanık ve biraz da yanıltıcı olabilir. Bize söylenenler, karşımıza gelenler yanıltıcı etkilerle dolu olacağından anlaşmalarımızı başka birgün yapmak önemli olacak. Yapmak zorunda kalırsak da şartları iki kez ve gerçekçi bir biçimde kontrol etmeliyiz yoksa hayalkırıklıkları oluşabilir. Yine ilişkilerimize gereken özeni göstermeli, kıskançlık, baskı ve manüpülasyondan uzak durmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayalperest, sanatçı, etkiyici, çift yönlü bir kişiliğe sahipsiniz. İçinizden gelen yetenekle sanat alanında, tiyatro ve gösteri dalında başarı kazanmanız mümkün. Karşı cins üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz, çift kişiliğinizi kontrol ederseniz özel hayatınızda mutlu olabilirsiniz. Bu sene, fikirlerinizi iyice netleştirmeye çalışın yoksa yanlış adımlar atabilirsiniz.

Koç Burcu: Görüşmeleriniz, konuşmalarınız varsa aldanma etkilerine karşı dikkatli olmalısınız. Yine bugün aile ilişkilerinizde sürtüşmelere ve sorunlara açık olacaksınız. Karşı taraf üzerinde baskı kurmaktan çakının. Dengede ve ılımlı olmaya özen gösterin.

Boğa Burcu: Paraya dayalı işleriniz, tutumlarınız için arkadaş ve sosyal çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.Yine bugün, yakın çevre ilişkilerinizde baskıcı, kuşkucu ve kıskanç tavırlarla karşılaşabilir veya siz böyle davranabilirsiniz. Sizi seven insanlara karşı anlayışlı olmaya çalışın.

İkizler Burcu: İş alanlarınızda gözünüzü açık tutmalı ve net olmayan koşulların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Aynı zamanda parasal ilişkilerinizde tutkulu, patlayıcı ve kuşkucu yapınızla bazı ilişkilerinizi altüst etmeniz kaçınılmaz olabilir.

Yengeç Burcu: Uzak ortamlarda, medya, ticarete dayalı işlerinizde bazı sorunlar ve aldanmalar oluşabilir. Özel hayatınıza ve kendinizle olan bağlantınıza dikkat edin. Kendinize düşkün olmanız sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir ve sizi kıskançlıklarla, baskıyla bunaltmaya çalışabilir.

Aslan Burcu: Sosyal ilişkileriniz ve önemli konuşmalar ortaklaşa para alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Bazı ilişkilerinizde gerginlikler, baskılar sizi gerebilir, siz de baskıcı ve yönlendirici bir etkiyle karşı taraf üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir, karşı taraf size karşı net olmayacak. Özel hayatınızda sosyal ortamlarda kıskançlıklara, ilişkinizde zorlanmalara açık olacaksınız. Bulunacağınız yerlerde kendinizi kontrol etmeye çalışın.

Terazi Burcu: Aile ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Göz önünde olacağınız yerlerde, işinizde ve aile ortamlarınızda yönlendirmelere, kıskançlıklara, manipülasyona açık olacaksınız. Kolay çileden çıkabilir, ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda bazı zorlanmalar veya aldanmalar oluşabilir. Ayrıca uzak çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlar da oluşabilir. Etrafınızı yönlendirmeye çalışmanız veya onlardan aynı davranışı görmeniz sizi ve ilişkilerinizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar, ailenizin sizi yanlış yönlendirmesiyle sorun olarak karşınıza çıkabilir. Yine parasal konularda ilişkilerinizde bazı dengesizlikler, krizler ve sorunlar ortaya çıkabilir. Büyük parasal işlerden uzak durmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilirler. Bugün ilişkilerinizde düzeni ve dengeyi sağlamalısınız. Kıskançlık, yönlendirme gibi etkilerle sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizi çıkmaza sokmayın.

Kova Burcu: Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi yanıltabilir. Sahip olduklarınız konusunda gözden kaçırdığınız şeyler olabilir. Parasal konularda şartlarınızı birkaç kez gözden geçirmeden önemli bir alışverişte bulunmayın. Gerginlikleri ve krizleri iyi yönetmeye çalışın.

Balık Burcu: Ailevi konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine veya sizin onları aldatma etkilerine karşı dikkatli olun. Kararsızlıklarınız onları olumsuz etkileyebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizin ilişkiniz üzerinde baskı kurmasına izin vermeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR