Bu hafta toplumsal konu ve olaylarla ilgili olarak haftamıza başlayabiliriz. Bu hafta en çok yanılgılara ve aldanmalara dikkat edelim. İşlerimizde, özel hayatımızda veya parasal konularda kararsızlıklarınız yüksek olabilir. Yanlış kararlar alabiliriz. Özel ilişkilerimizde kıskançlık, baskı gibi etkilere dikkat edelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, temiz, akıllı, iyi yürekli, sanatkar bir insansınız. Dostlarınız ve çevreniz sizi istediğiniz yerlere taşıyabilir. Sorumluluklarınız bazen size ağır geliyor ve onlardan kurtulmak istiyorsunuz. Bu yıl kariyerinizde önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz ama gerçekçilikten şaşmayın

Koç Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işleriniz önem kazanırken, sosyal çevrenizle beraber dahil olduğunuz parasal konuların üzerine eğilebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla paylaşımlarınız size güzel fikirler olarak geri dönebilir. Ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz.

Boğa Burcu: Önemli işlerinizi bu haftabaşı toparlarken, parasal konularda konuşmalarınız hızlanabilir. Sadece olaylara daha net ve akıllıca yaklaşmanız gerekiyor. Etrafınızdaki insanların sözlerine çok kulak asmayın, yardımı yakın çevrenizden göreceksiniz.

İkizler Burcu: Hayatınızla ilgili önemli kararlar alma aşamasında kendi yeteneklerinize ve yapabileceklerinize inanıyorsunuz. Kararsızlıklarınız, net olmanız gereken yerlerde sizi zorlayabilir. Hep aynı hatalara düşmemek için duygularınızı kontrol edin.

Yengeç Burcu: Kendinizle olmaya, kendinize daha fazla vakit harcamaya ihtiyacınız var. Parasal konularda aynı hatalara düşmemek için ihtiyaçlarınızı farketmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Herkese yetemeyeceğinizi anlamanız gerekebilir.

Aslan Burcu: Özel ilişkilerinizde iniş çıkışlarınız olabilir, olayları çözümlemek yerine hiç yerinde olmayan bir iyimserlikle hareket edeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda yaşadıklarınızı tarafsız bir şekilde dile getirmeye çalışın.

Başak Burcu: Bu haftabaşında günlük hayatınızı düzene koymak size zor gelebilir. İş alanlarınızda hareketlenmeleriniz yüksek olurken, yakın çevrenizin ihtiyaçlarını önemsemek yerine kendi yapacaklarınızı ön plana çıkarın, o zaman haftanız daha verimli geçebilir.

Terazi Burcu: Özel alanlarınızda işlerinizi toparlamanız gerekebilir. Önemli konuşmalar ve görüşmeler altındasınız ama kafanızı daha fazla netleştirmeye ihtiyacınız var. Yeni insanlarla bir araya gelerek hayatınızı daha rahat düzene sokabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu haftabaşı aile hayatınızda kendinizi işe yarar göreceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Parasal işlerinizde işler bu hafta istediğiniz gibi ilerleyebilir ama kararsızlıklardan sıyrılmalı, kendi doğrularınıza inanmalısınız.

Yay Burcu: Bu hafta iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacak. Sizi merak eden, yanınızda olmak isteyen çok insan olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız artarken bu hafta bazı hayalkırıklıklarına açık olabilirsiniz. Kafanıza çok takmayın.

Oğlak Burcu: Maddi konularda yapılması gereken işlerinizle haftanız başlıyor. Para konularında hep aynı hatalara düşmemek için yanlışlarınızı farketmelisiniz. İş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz artarken, bu hafta gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

Kova Burcu: Bu hafta istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Bu aralar yeni maceralar keşfetmeye olan ilginiz yüksek, hobilerinize yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda bu hafta bazı çekişmelere ve güçlüklere hazır olmalısınız. Gerçekçi adımlar size kazandırır.

Balık Burcu: Hafta yavaş başlarken ailevi konularda yapılması gereken işler önem kazanabilir. Önemli bir konuda karar alacaksanız kararsızlıklarınızı geri bırakarak hareket etmelisiniz. Özel hayatınızda çekişmelere ve sürtüşmelere bu hafta dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR