Bugün gökyüzünde oluşan Venüs- Satürn olumsuz açısıyla ilişkilerimizde ve parasal konularda dikkatli adımlar atmalıyız. Sevdiklerimizle aramıza duvar örebilir, mesafeli duruşumuzla ilişkimizde sorunları tetikleyebiliriz. Negatifdüşüncelerden uzak durmalı, kendimizi sevgisiz hissettiğimiz anlarda başkalarını suçlamamalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene, ilişkilerinize ekstra dikkat etmelisiniz. Bazı sorunlar oluşabilir.

Koç Burcu: Bugün ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Aile hayatınızda iş sorumluluklarınız üzerinize gelebilir. Bazı ilişkilerinizde kendinizi sevgisiz veya dışlanmış hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatacak kişilerden ve alanlardan uzaklaşmayın ve ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

Boğa Burcu: İlişkilerinizde ve gelecek sorumluluklarınızda zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlarınızda bazı zorlanmalar, sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Düşüncelerinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Şartları fazla zorlamayın.

İkizler Burcu: Parasal konularda dikkatli adımlar atmaya çalışmalısınız. Ortak para sorumluluklarınız kafanıza göre harcama yapmanıza engel olabilir, almak istediğiniz birşey varsa kolay demoralize olabilirsiniz. Sahip olduklarınız konusunda, parasal alanda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınıza ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Hem ruhen, hem de iş alanlarınızdaki değişimler özel hayatınızdaki insanı anlamanızı veya onun sizi anlamasını zorlaştırabilir. İlişkilerinizde sorumluluklardan kaçmayın. Sevdiklerinizle aranıza duvarlar örmeyin.

Aslan Burcu: İş ve sağlık sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir. Yalnız kaldığınızda kendinize ve yaşadıklarınıza fazlasıyla yükselenebilirsiniz. İlişkilerinize yakın çevre bağlantılarınıza bu Cumartesi dikkat edin. Negatiflikten uzak durun.

Başak Burcu: Bugün sosyal çevre ilişkilerinizde anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranız sorumluluklarınız veya ilişkiniz yüzünden bozulabilir. Kalabalıklar arasında kendinizi yalnız ve mutsuz görebilirsiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızın sorumlulukları kalabalıklar arasında kendinizi yalnız ve mutsuz hissetmenize neden olabilir. Aile büyüklerinizle olan bağlantılarınıza dikkat edin. Yine tavrınız ve tarzınız yaşayacağınız olayların ne kadar büyüyüp büyümeyeceğini size gösterecek.

Akrep Burcu: Dış ortamda ilişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz kişiyle tatilde, gezilerde bulunuyorsanız bazı anlaşmazlıklar ve sorunlar oluşabilir. Yine eğitime yönelik bir kurstaysanız, ilişkilerde sorunlara açık birgün olabilir. Bağlantılarınızı güçlü tutmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün parasal konularda ve atılımlarınızda dikkatli olun. Harcamalarınızın çok olması, istenmedik harcamaların ortaya çıkması sizi aşağıya çekebilir. Parasal konularda arkadaşlarınızla tartışmamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınız artarken, karşı tarafa ilgi göstermemek empati kuramamak sizi ve ilişkinizi zorlayacak, keza ortaklıklı işleriniz için de desteklenmeyeceksiniz.

Kova Burcu: Bugün beraber iş yaptığınız insanlar, yanınızda çalıştırdığınız kişilerle olan bağlantılarınıza çok dikkat edin. Gün içinde beklenmedik olaylar, ilişkilerinizi zedeleyebilir. Bu dönemde sağlığınıza da gereken özeni göstermelisiniz.

Balık Burcu: Özel hayatınızda istediğiniz sonuçları almak uzak olabilir. Hem aşk hayatınız, hem de çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularda kolay demoralize olabilir, kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Doğru iletişim her tür zorlanmanın anahtarı olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR