Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Mars olumlu açısıyla, hırslı, gayretli ve şevkli yönlerimiz ön plana geçebilir. Harekete geçmekten korkmayacak, önemli adımlarımız için işlerimizi kolaylıkla halletmenin yollarını bulacağız. Sağlıklı düşünüp, sağlıklı hareket edeceğimiz için fırsatları istediğimiz noktalara çekebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; bir çok konuda yetenekli olduğunuzdan aynı anda bir kaç işle uğraşmayı seçebilirsiniz. Konuşma veya yazma yeteneğinizle insanlar arasından kolayca sıyrılıyorsunuz. Hayal dünyanızın genişliğini, uğraştığınız konu üzerine yoğunlaştırırsanız başarınız kaçınılmaz olacak. Bu sene, oldukça sağlıklı bir yıl olacak. Diğer yandan önemli girişimleriniz varsa destekleneceksiniz.

Koç Burcu: Gün içinde hırslı, harekete geçirici yapınızı geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, sosyal ortamlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Önemli girişimler, kısa vadeli planlar sizi heyecanlandıracak ve kendinizi güçlü ve istekli göreceksiniz.

Boğa Burcu: Parasal konularda sizi harekete geçiren, hırslı ve etkili yanlarınızla harekete edeceksiniz. Önemli para işlerinizi halledebilir, çevrenize güven verebilir, siz de aradığınız güveni görebilirsiniz. Bu hafta istekli olduğunuz konularda kendinizi frenlemeyin.

İkizler Burcu: Seyahat ve eğitim planları sizi heyecanlandırabilir. Karşınıza istediğiniz hayal ettiğiniz seçenekler gelebilir ve siz bunlar için hareket etmek, yapmanız gerekenleri devreye koymak isteyebilirsiniz. Hayat adımlarınızda sizi destekleyecek.

Yengeç Burcu: Gizli, gizemli konularda, ruhsal ve spritüel çalışmalarınızın sizi hareketlendirdiğini görebilirsiniz. Belki uzun zamandır birşeyleri değiştirmek istiyordunuz şimdi tüm bu istediklerinizi yapabileceğinizi göreceksiniz, bu da sizi ruhen hazır ve mutlu hissettirecek.

Aslan Burcu: İstekli, şevkli, gayretli yapınızla ortak adım atmanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı iyi yapacak, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde istikrarla ilerleyeceksiniz. Organizasyona yeteneğiniz bugünlerde güçlü çalışacak.

Başak Burcu: İş hayatınızda pratik, koordine olan yapınızla istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hırsınızı ortaya koyacak ve bu yapıcı hırsla uzun zamandır halletmek istediğiniz konulara el atacaksınız. İşlerinizde kendinizi gösterebilirsiniz.

Terazi Burcu: Sanatsal işlerinizde, kreatif alanlarınızda oldukça aktif ve hareketli olabilirsiniz. Gayretli ve istekli yapınızla hem özel hayatınızda, hem de iş alanlarınızda oranize olmayı bilecek, uzun soluklu kararlar almak ve uygulamak isteyeceksiniz.

Akrep Burcu: Cesur ve atak olacak, başkalarıyla yarışmayı seveceksiniz. Aile hayatınıza, evinize yapmanız gereken düzenlemeler ve harcamalar konusunda çabucak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Organizasyon gücünüz yüksek çalışacak, planlarınızı uygulamaya koyacaksınız.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle beraber aldığınız kararları özel yaşantınızda uygulamak isteyebilirsiniz. Kafanızda bir sürü fikir olabilir ve bunları uygulamak için sabırsızlık duyacak, yakınınızda kim varsa onlardan yardım ve destek alacaksınız.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda organize, hızlı ve hırslı yapınızla ertelediğiniz, şimdiye kadar yapmak için harekete geçmekte zorlandığınız konuları ele almayı isteyebilirsiniz. İş konularınızda uzun zamandan sonra kalıcı ve iş bitirici tavrınızla hareket edeceksiniz.

Kova Burcu: Hayat size göz kırpıyor. Aşk dolu, keyif dolu yönlerinizle hayatınızda hızlanmak istediğiniz alanlarda etkili açılımlarınız olabilir. Eğitim, hobiler, spor, aşk, çocuklar hayatınızda hangisi daha fazla ön plandaysa onu parlatmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Balık Burcu: Aile hayatınızda kendinizi güçlü ve hırslı hissedebilirsiniz. Bu da çabuk ve etkili harekete geçmenizi kolaylaştıracak. Enerjinizi daha çok bu ailenize veya evinize harcayacaksınız. Başka insanlarla uğraşmak yerine kendinize ve sevdiklerinize vakit harcayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR