Bugün güneş burç değiştirerek ikizler burcuna geçecek. Kimliğimizde 1 ay boyunca daha hızlı, meraklı ve sosyal yönlerimiz ortaya çıkabilir. İkizler burcu ve diğer hava grupları Terazi ve kovalar için rahatladıkları destekliyici bir dönem. Değişken burçlar olan başaklar, yaylar ve balıklar için mücadeleci bir süreç başlıyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; idealist, şanslı, aktif, sempatik ve popüler bir kişiliğe sahipsiniz. Hata yapmaya müsait bir yapınız var bu sabırsız davranışlar ve biraz da sonuçlara direkt atlamanızdan kaynaklanıyor. İnsanlara yardım ederken, farkında olmadan kendinize de faydanız dokunuyor. Bu sene, aile alanlarınızda güzel gelişmeler olabilir.

Koç Burcu: 1 ay boyunca satış,pazarlama,iletişimle ilgili konular, yakın çevre(akraba, kardeşler ,komşu), reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.

Boğa Burcu: Bugün itibarıyla, hayatınızda para ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak.Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda sabırlı ve temkinli ilerlemeye çalışarak kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulacaksınız.

İkizler Burcu: Geçen zor bir ayın ardından, önünüzdeki bir ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınız iyileşmeye ve bu alanda sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak.

Yengeç Burcu: Önünüzdeki bir ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan bir takım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Aslan Burcu: Bir ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar,grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışmanız mümkün. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin.

Başak Burcu: Bu gelen bir ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacak, çalışmalarınız ve ortaya koyduğunuz kimliğinizle istediğiniz koşullara sahip olacaksınız. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.

Terazi Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. Bir ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir, hayattan alacağınız keyif artmaya başlayacak.

Akrep Burcu: Bir ay boyunca kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşin veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Yay Burcu: Bir ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, istek ve beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak.

Oğlak Burcu: Bir ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Evcil hayvan besleyebilir varsa onların ihtiyaçlarına önem verebilirsiniz.

Kova Burcu: Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem. Aşk hayatınız alevlenecek, şartlarınızı sağlama almak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu: Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Evinize önem vermeniz gereken bir dönem olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR