Bugün gece geç saatlere kadar Ay İkizler burcunda olacak. Omuzlarımız, kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olacağından romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika birgün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sanatçı, candan, anlayışlı, başarılı ve sosyal bir kişiliğe sahipsiniz. Sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu sene, işlerinizde hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Koç Burcu: Maddi konularda sağlam düşünüyor, ruhunuza uygun olmamasına rağmen sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsunuz. Bugün iletişiminiz hızlı akarken kolay duygusal dalgalanmalara açıksınız. Parasal konularda önemli görüşmeler oluşabilir.

Boğa Burcu: Olaylara kolay adapte olabilirseniz, herşey sizin için daha kolay olabilir. Kendinizi ve yapacaklarınızı önemsemeli, arkadaşlarınızı yapacağınız işlerin içine dahil etmelisiniz. Hayatınızdaki yenilikleri mutlulukla karşılamaya çalışın.

İkizler Burcu: Olaylara ve kişilere karşı mesafeli yaklaşmanız gereken bir dönem içindesiniz. Herşeyi gözlemlemelisiniz. Duygusal hayatınızdaki ilişkilerde durumları toparlayıcı yaklaşımlar kazandırabilir. Biraz daha eğlenceli yönlerinizi ön plana çıkartın.

Yengeç Burcu: Geçmişte yaşadıklarınız, bazı anılarınız bugün aktif olacak. Yakın çevre ilişkilerinizde kolay anlaşırken, yabancılarla yapılacak her tür işte bugün kafanız dağınık olabilir. Dengesizliklerinizi iyi kontrol edin ve savunmacı davranmayın.

Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kendinizi bazı konularda şanslı, bazı konularda yetersiz görebilirsiniz. Yine de iyi bir idare mekanizmasıyla olaylar kontrolünüzde olacak. Kariyerinize odaklanın.

Başak Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik adım atmak istediğiniz konularda hızlı ve etkili kararlar verebilirsiniz. Yalnız kalmayı sevmediğiniz bu dönemde, partnerinizle seyahat veya tatil fırsatlarına yeşil ışık yakmanız ruhunuza iyi gelebilir.

Terazi Burcu: Gün içinde değişik yerlerde ve ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. Seyahatle ilgili bir konuşma parasal açıdan sizi sıkıştırabilir. Dış ortamlarda, sizi daha az tanıyan insanların yanında aklınıza takılan düşünceleri iyi kontrol edin.

Akrep Burcu: Başkaları için yapmak zorunda olduğunuz işler, kendi vaktinizden çalmanıza neden oluyor. Biraz kendinizle ilgilenerek rahatlamaya ihtiyacınız var. Sosyal ortamlarda bulunmak, arkadaşlarınızla çene çalmak sizi rahatlatabilir.

Yay Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla vaktinizi beraber harcayabilirsiniz. Yalnız olmak istemiyorsunuz ama yine de partnerinizle olan ilişkilerinizde çabuk su kaynatıyorsunuz. Kalabalık yerlerde ve farklı ortamlarda keyfiniz artabilir.

Oğlak Burcu: Yaratıcılığa dayalı işlerinizde, sanatsal alanlarda diğer inanlardan göreceğiniz anlayış ve destek tam olabilir. Bugün işlerinizi kolay halleder ve tamamlarsanız önünüzdeki günlere hazırlıklı girersiniz. Sağlığınızı kuvvetli tutun.

Kova Burcu: Sevdiğiniz insanla yapılacak seyahat planlarınız enerjinizi daha rahatlatıyor. İş yoğunluklarınızdan ve sorumluluklarınızdan ancak bu şekilde kurtulacağınızı biliyorsunuz. Para konusunda kafanıza göre harcamaya yatkınsınız.

Balık Burcu: Bugün günlük işlerinizi hemen hallederek vaktinizi kendinize ayırabilirsiniz. Günün akşamında evinizde misafir ağırlamak, sevdiklerinizle olmak hoşunuza gidebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerjiniz hemen düşebilir. Dengeyi koruyun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR