Bugün oluşan Mars- plüton birleşimiyle, enerjimizi doğru kullanmakta zorlanabiliriz. Güçlü ve yoğun duygular altında olabilir, hırslarımızın arttığını görebiliriz. Bu şiddetli duygular, hareketler istenmedik olayları hayatımıza taşıyabilir. Başkalarını düşünerek harekete geçmeli, sadece kendi amaçlarımız doğrultusunda hareket etmemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, dış görünüşünüz sizin için çok önemli. Para harcamayı ve hayatla kumar oynamayı seviyorsunuz. Oldukça şanslı bir insansınız. Kaderinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu sene, güçlü etkilerle yolunuza devam edeceksiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın.

Koç Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyer veya iş hayatınızda enerjinizi düzgün ve herkesin hayrına kullanmaya özen gösterin. Güçlü ve derin tepkiler olmadık olayları hayatınıza taşıyabilir. Derin çalışmalar isteyen işlerinizde bugünü kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Dış ortamlarda, değişik veya farklı yerlerde enerjinizi düzgün kullanmaya çalışmalısınız. Üzerinizde hissedeceğiniz olumsuz enerjilerle zor durum ve koşulları üzerinize çekmemeye çalışın. Derin çalışmalar isteyen işlerinizde şans sizden yana olabilir.

İkizler Burcu: Bugün olumsuz düşünceler veya karşılaşacağınız olaylar karşısında dikkatli adımlar atmalı ve enerjinizi daha olumlu bir şekilde yönetmelisiniz. Tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durmaya çalışın. Vereceğiniz tepkilerde şiddetli çıkışlar olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde kendinizi kontol etmelisiniz. Güçlü ve derin enerjinizi sevdiklerinize veya ortaklarınıza karşı olumlu bir şekilde kullanmaya çalışmalısınız. Ya da onlardan hiç beklenmedik tepkiler alabilirsiniz.

Aslan Burcu: Günlük işlerinizde, iş hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda enerjiniz daha etkili ve doğru bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Yanınızda çalıştırdığınız insanlara karşı acımasız ve kontrolcü davranışlar içine girmeyin.

Başak Burcu: Bugün hıncınızı, kontrolcü yönlerinizi sevdiğinizden, çocuğunuzdan çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Spor yapıyorsanız dikkatli olun, yoğun enerjilerle başetmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Riskli işlerden kaçının.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda, evinizde enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız. Eşinizin parasal konularda üstünüzde hakimiyet kurması çabuk tepkiler vermenizi kolaylaştıracak. Kazalardan uzak durun, enerjinizi kontrol edin.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda ve iletişiminizde kontrollü ilerlemeniz yararınıza olabilir. Yapacağınız işleri sadece kendi hayrınıza yapmamalısınız. Güçlü duygularla yakın çevrenizdeki insanlara karşı acımasız olmayın. Kazalara açık birgün olabilir.

Yay Burcu: Bugün gün içinde parasal işlerinizde sadece kendinizi düşünmemeli, toplumun ve diğer insanların kazançlarını da gözetmelisiniz. Parasal konularda, sahip olduklarınız konusunda enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın.

Oğlak Burcu: Bugün enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın. Hırslı ve derinden gelen dürtülerinizle hiç olmasık olayları kendi üstünüze çekebilirsiniz. Spor yapıyorsanız sağlığınıza gereken özeni gösterin. Hırsınızı çevrenize ve ailenize yönlendirmeyin.

Kova Burcu: Kariyer ve iletişimsel işlerinizde enerjinizi doğru kullanmalısınız. Hiç beklemediğiniz yerlerde yapacağınız duygusal çıkışlar bu sefer sizi kurtarmayabilir. İçinizdekileri sert bir şekilde ortaya dökebilirsiniz. Bu etkiye dikkat edin, tehlikeli yer ve durumlardan uzak durun.

Balık Burcu: Parasal konulardaki olumsuz bakış açınız sosyal ortamlarda enerjinizi hırslı kullanmanıza neden olabilir. Sakin durmalı, sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Diğer insanları düşünerek atılacak adımlar sizi zorlayıcı durum ve olaylardan kurtaracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR