Bugün gökyüzünde oluşan Mars- neptün olumlu açısıyla oldukça yaratıcı ve sanatsal etkilerle hareket edebiliriz. Başkalarını düşünerek adımlar atacak, faydalı enerjilerle dolu olacağız. Diğer yandan 1 hafta boyunca etkili olacak olan Jüpiter- plüton olumlu açısıyla kendi şansımızı ve gücümüzü etkin bir şekilde ortaya koyabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tutkulu, istikrarlı, duygusal ve işinizi bilen bir insansınız. Duygusallığınızı zaman zaman frenlemeyi öğrenmeniz gerekebilir. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olacaksınız. Yabancı ülke ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene, hayatınızda güzel ve sağlam adımlar atacaksınız.

Koç Burcu: Haftasonu yardımseverliğiniz devrede olurken, sezgilerinizin size göstereceği yoldan ayrılmayın. Önemli parasal girişimlerinize bilgelikle ve anlayışla yaklaşacaksınız. Kendi havanızı ve yapacaklarınızı önemseyeceğiniz birgün sizi bekliyor.

Boğa Burcu: Bu cumartesi, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde almanız gereken kararlar varsa destekleneceksiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız yardım ve desteklerle gelecek planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Değişik olaylar altındasınız.

İkizler Burcu: İş veya para alanlarınızda işler tam da istediğiniz gibi ilerleyebilir. Hayatın sizi dönüştürdüğünü ve bu değişimlerin iş kollarınıza olumlu yansıdığını görebilirsiniz. Diğer insanlara işle ilgili konularda göstereceğiniz yardımlar herkesin hoşuna gidebilir.

Yengeç Burcu: Bugün, partnerinizin kardeşleri veya akrabalarıyla olan ilişkileriniz sizi birçok konuda harekete geçirebilir. Aşk hayatınızda sevdiğinize yol gösterebilir, karşı tarafın deneyimlerinizden faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Haftasonu yapılması gereken işlerinizde parasal olarak güzel sonuçlar elde edebilir, diğer insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınız için yapacaklarınızda sevdiklerinizle yol gösterebilirsiniz. Farklı konulara ilginiz yüksek.

Başak Burcu: Özel ilişkileriniz sizi sevgidolu kılacak, ortak parasal harcamalarınızda orta yolu bulacak, sevdiğinizden hiçbirşeyi esirgemeyeceksiniz. İletişim ayağınız güçlü olduğu için aşk veya yaratıcılıkla ilgili konularda etrafınıza yol gösterebilirsiniz.

Terazi Burcu: Ailevi ilişkilerinizde yaratıcı, fedakar, anlayışlı etkilerle yolunuza devam edebilir, önemli işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Çevrenize kazanımlarınız ve hayata bakış açınızla ilgili önemli bilgileri aktaracağınız bir dönem olabilir.

Akrep Burcu: Haftasonu iletişime dayalı işlerinizde sözünüz dinlenecek. Çevrenizdeki insanlara yardım edecek, onlara yol göstermekten mutluluk duyacaksınız. Yine aşk hayatınızda güzel planlar içine girebilirsiniz. Günlük işlerinizde hızlı olacaksınız.

Yay Burcu: Parasal konularda ailenize yardımlarınız yüksek olabilir, harcamalarda veya alışverişlerde bulunabilirsiniz. Hayatı daha derinden algılamanız kişisel zenginliğinizi ve sahip olduklarınızı çoğaltabilir. Çevrenize ilham verebilir, bilgeliğinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle beraber güzel planlar devrede olurken, çevrenize karşı anlayışla yaklaşacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizin söylediklerinizi ve yaptıklarınızı uygulamaya meyilli olacaklar, insanları düşüncelerinizle, tecrübenizle etkilemesini başaracaksınız.

Kova Burcu: Bu cumartesi geri plandan yürüyen işlerinizde daha rahat hareket edecek, enerjinizi çok fazla zorlamayacaksınız. Kariyer ve iş alanlarınızda insanlara yol gösterebilir, deneyimlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Kısa planlarda hızınıza kimse yetişemez.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizle beraber hareket edebilir, güzel planlar içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınızı düşünerek adımlar atacaksınız. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda etrafınıza ve çevrenize yön vereceğiniz bir dönem, sizin sözlerinizden ve davranışlarınızdan etkileniyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR