Bugün Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hayalperest, kendini ifade etmekte zorlanan, güçlü, arzuları yüksek bir insansınız. Sizinle anlaşmak zor gibi gözüküyor. Sevimli ve içten insanların yanında adeta bambaşka bir insan oluyorsunuz. Atletik bir insansınız bu yüzden spor hayatınızda önemli bir yer tutmalı. Bu sene, hayatınızda bolluk ve bereketli enerjiler altındasınız. Çevre ilişkilerinizi kontrol etmelisiniz.

Koç Burcu: Bugün eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konulara enerjinizi yoğunlaştırabilirsiniz. Para kazanma beceriniz artarken olayların genelini görmeye müsait olacağınızdan parasal konularda sevdiklerinize yardımda bulunabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanın beklenti ve isteklerine önem vermeye çalışacaksınız. Enerjinizi düşük hissettiğinizden başkası için uğraşmak sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz biri yoksa partner ihtiyacınız bu birkaç gün artacak.

İkizler Burcu: Sağlıkla ilgili konuları kafanıza çok takıyorsunuz. Olaylara karşı soğuk duran tavrınızla sevenlerinizi şaşrtmayı iyi becereceksiniz. En azından iş hayatınızda tatmininiz yüksek olacak, bugün çalışmasanız bile, kendinize uğraşacak bir şeyler bulacaksınız.

Yengeç Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız oldukça hareketleniyor. Sizde bu hareketin içinde daha fazla yer almak isterken, iş hayatınızdaki yoğunluk istediklerinizi yapmanıza engel olabilir. Hırsınıza sahip çıkmalı, olayları birkaç yönden değerlendirmelisiniz.

Aslan Burcu: Ev ve aile gibi konular önemini arttırırken, özgürlüğünüz bugün sizin için çok değerli olacak. Her anlamda kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz ama maalesef iş yoğunluğunuz, ailevi konular ve enerjiniz buna izin vermeyebilir.

Başak Burcu: Ruhunuzdaki ve en önemlisi hayatınızdaki değişimleri hayretle karşılıyorsunuz. Bir yandan değişim isteğiyle kıvranırken, diğer yandan sahip olduklarınızı kaybetme korkusu sizi frenleyebilir. Bugün yakın çevre iletişiminiz kuvvetli olacak.

Terazi Burcu: Maddi konular bugün sizin için önemli olmaya başlıyor. Paranızı tutmak ve biriktirmek ihtiyacındasınız ama bazı ödemeler ve masraflar buna izin vermeyebilir. İş hayatınızda para durumunuzu düzeltecek güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda olumlu ve tatminkar bir gün geçireceksiniz. Yaratıcılık ve gösteri sanatlarıyla ilgili işi olanlar bugün olumlu etki altında olacaklar. Bugün rahat ve keyifli ortamlara akmak isterken, iş hayatınızın yoğunluğundan buna fırsat bulamayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün duygularınızı geri planda tutmak ve kendinizle başbaşa olmak ön plana çıkacak. Eğlenceli ve aktif ortamlarda bulunsanız bile, çok fazla paylaşım içine giremeyebilirsiniz. Bu yalnızlık duygusunu en iyi giderecek şey çalışma arzunuz olabilir.

Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle sağlam ortamlara gireceğiniz ve paylaşımlarınızdan keyif alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Her ne kadar eğlenceli ortamlarda bulunsanızda tam anlamıyla içinizi huzursuz eden şeylere karşı koyamıyorsunuz.

Kova Burcu: Kalabalık ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. Çalışıyorsanız aktif bir gün olabilir. Maddi kazançlarınızı arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Aktif ve huzursuz yapınızla olayları didiklemeye yatkın olacaksınız.

Balık Burcu: Hayattan alacağınız keyif bugün yüksek olacak. İstediklerinizin beklentilerinizle örtüşmesi tatmininizi arttırabilir. Gezmek, dolaşmak, beyinsel faaliyetleri arttıracak etkinliklerde bulunabilirsiniz. Kafanızı iş alanlarınıza takmamaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR