Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Mars dik açısıyla hırslı, aksiyonu yüksek ve kavgacı bir gün geçirebiliriz. Çabuk tepki vermeye meyilli olacağız. Venüs- Plüton karesiyle ilişkilerimizde kıskanç, sahiplenici ve tutkulu yönler ortaya çıkabilir. Bu etkiye dikkat edelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çekici, güçlü, tutkulu ve hayatı önemseyen bir insansınız. Güçlü bir bünyeniz olduğundan sağlıkla ilgili konularda bir çok kereler şans sizden yana olacak. Kuracağınız önemli ilişkiler hayatınızın 2.döneminde size daha fazla yarar sağlayacak. Bu sene, iş ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir. Hırslarınızı kontrol edin.

Koç Burcu: Cumartesi günü hırslı yapınızla toplum önü faaliyetlerde ve iş alanlarınızda gerginliklere açık olabilirsiniz. Enerjinizi kontrol edin.Kazalara veya sakarlıklara karşı dikkatli olun. Özel ilişkilerinizde de kendinizi tutmanız kolay olmayabilir.

Boğa Burcu: Bugün gün içinde seyahat, eğitim alanlarınızda, dış ortamlarda enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Anlık tepkileriniz yüksek olabilir, tutkularınız sizi ele geçirirse kavga ve sürtüşmelere hazırlıklı olun. İş birliği yapmaktan uzak olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bazı girişimlerinizde para engeline toslayabilir, sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sinirinizi ve öfkenizi iyi kontrol edin, sosyal ortamlarda gergin tavırlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Sabah saatlerinde önemli işlerden kaçının.

Yengeç Burcu: Cumartesi günü göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğinizle bazı sürtüşmeleriniz devrede olabilir. Birbirinizi anlamanız ve idare etmeniz sandığınız kadar kolay olmayacak, tutkulu yaklaşımlar ilişkinizi çıkmaza sokabilir.

Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda, daha az samimi olduğunuz insanların yanında, seyahatlerde sinirli ve gergin olabilirsiniz. Bu yapınızla kazalara, sakarlıklara davetiye çıkarmayın, ilişkilerinizde daha sakin tutumlar içine girmelisiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınızda, parasal konularda zorlanacaksınız ve sorumluluklar size ağır gelebilir. Gergin yapınızı kontrol etmeniz gerekebilir, stresli, riskli işlerden uzak durmalısınız. Sosyal ortamlarda kolay parlamalara açıksınız.

Terazi Burcu: Cumartesi günü sevdiğinizle olan ilişkinize dikkat edin. Şüpheci, eleştirel tavırlarınız özel hayatınızda gerilimlere sebep olabilir. Aranızdaki gerginliklerin sevginizin ve anlayışınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün gün içinde iletişim halinde olduğunuz, iş yaptığınız veya iş yaptırdığınız insanlara karşı sert çıkışlarınız ve müdahaleleriniz olabilir. Anlaşmak kolay olmayacak, şüpheleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.Biraz rahat olmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün etrafınızdakilere, sevdiğinize ve çocuğunuza karşı sinirli, gergin olabilirsiniz. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Spor yaparken dikkatli olun, enerjinizi daha yaratıcı alanlara kullanmaya özen gösterin. Kontrolsüzlükten kaçının.

Oğlak Burcu: Cumartesi günü aşırı kontrolcülüğünüzle ailenizdeki insanları bunaltmamaya çalışın. Çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Evinizdeki sürtüşmeler, ruh halinizi yorabilir, kazalara davetiye çıkarabilirsiniz aman dikkat.

Kova Burcu: Bugün kolay sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olacaksınız. Enerjinizi doğru düzgün kullanamamaktan kaynaklı kaza ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Korkularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Çabuk demotive olabilirsiniz.

Balık Burcu: Cumartesi günü maddi konularda sinirli ve agresif yapınızla bazı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle parasal konularda bazı gerilimler oluşabilir. Toplum içinde enerjinizi daha doğru bir şekilde kullanmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR