Bu Cumartesi öğleden sonra saat 16:11 itibarıyla Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Balık temaları olan şefkat, merhamet, evrensel sevgi, akışa bırakmak, hasasslık, alınganlık, kurban olma hissiyatı bu yeniayla birlikte öne çıkabilir. Bu yeniayın derecesi Venüs’ün balık burcunda yüceldiği bir noktada. Kironla birleşen bu yeniayda şifalanma enerjimiz yüksek. Kötü alışkanlıklardan kurtulma, kabul etme, kendimizi sevgi yoluyla farketme enerjisi yüksek olacak. Acelecilikten, sert tepkilerden, sadece kendimizi düşünmeden kaçınırsak o zaman ruhsal ve dünyevi olarak işlerin yoluna girdiğini görebiliriz. Kazalara, sakarlıklara, hızlı ve patavatsız tavırlara gün içinde dikkat edelim, mars burç değiştirmeye hazırlanırken, son derecelerde kaderin cilvesi dediğimiz olaylar etrafımızda vuku bulabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı ,özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, hayatınızı yeniden yapılandıracak, kendinizle ilgili önemli kararlar alacaksınız.

Koç Burcu: Bugün oluşacak yeniay diğer burçların aksine başlangıçlar ve adımlarınız adına sizi desteklemeyecek. Bilinçaltı çalışmaları, ruhsal konular, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu yeniayı kullanabilirsiniz. Önemli olaylar karşınıza gelebilir.

Boğa Burcu: Bugün oluşan Yeniay, ortamlarınızdaki değişiklikler için sizi destekleyecek. Yeni ortamlar, yeni ilişkiler, yeni işler anlamında önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak ve onların sonuçlarını almak önem kazanıyor.

İkizler Burcu: Yeniay, kariyerinizde başlatmak istediğiniz işler adına sizi destekliyor. İş ve kariyer hayatınızda, toplum önü işlerinizde önemli başlangıçlar için bu yeniay zamanı harekete geçebilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutmalısınız zira 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlayacak.

Yengeç Burcu: Bugün oluşan Yeniay gelecek planlarınızı devreye sokacağınız, başlangıçlarınızı yapacağınız bir yeniay yalnız elinizi çabuk tutmalısınız zira 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Seyahat, eğitim, hukuk alanlarınızda başlangıçlarınız devreye girebilir.

Aslan Burcu: Bugün oluşan yeniay, ortak parasal konularda alınacak önemli kararları karşınıza getirebilir. Bir para işiniz, kredi alma durumunuz, ortak yatırımlara yönelme gibi kararlarınız varsa bu yeniay ve sonrası harekete geçebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün devreye giren Yeniay özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde almak istediğiniz kararları harekete geçirebilir. Evlilik, ilişkiye adım atma, ilişkinize dair önemli kararlar vermek için bu yeniayı kullanabilirsiniz. Taşınma kararları oluşabilir.

Terazi Burcu: İş hayatınızda uygulamak istediğiniz kararlarınızı bugün oluşan Yeniay zamanı yapabilirsiniz. Sağlığınızı da ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir. İş değiştirme, işe başvurma, günlük hayatınızdaki değişimleri uygulamak için bu yeniay göz kırpacak.

Akrep Burcu: Bugün oluşan yeniay, aşk, eğlence, çocuk adımlarınızdaki kararlarınızı uygulamak için sizi harekete geçirebilir. Aşk hayatınız, çocuğunuzun hayatındaki olaylar, sanatsal işlerinizdeki adımlar bu yeniayla birlikte öne geçebilir.

Yay Burcu: Bugün oluşan yeniay ailevi konularda aldığınız kararları nihai olarak uygulamak adına sizi destekleyecek. Başladığınız işleri tamamına erdirmekte bu yeniayın konularından olabilir. Ev alım, satım işleriniz varsa elinizi çabuk tutun 23 mart’ta merkür gerilemeye başlıyor.

Oğlak Burcu: Bugün oluşan yeniayı, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, teknoloji ve bilgisayar alanlarınızda yapacağınız yeni başlangıçları kullanabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi bu tarihten sonra atabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin hayatında da önemli açılımlar oluşabilir.

Kova Burcu: Bu yeniayda maddi konularda, yatırım alanlarınızdaki kararlarınız önem kazanacak. Ticaretle uğraşıyorsanız, parasal bir konuda önemli bir adım atılacaksa bu yeniay tam zamanı. Yalnız işlerinizi hızlandırın zira merkür 23 Mart’ta gerilemeye başlıyor.

Balık Burcu: Bugün oluşan yeniay sizin yeniayınız. Hayatınızdaki her tür başlangıç ve adım için desteklenecek, önemli kararlarınızı devreye sokmak için harekete geçeceksiniz yalnız biraz acele etmelisiniz çünkü Merkür 23 Mart’ta gerilemeye başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR