Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. Ay iyice kapandığından önemli işlerimiz varsa yarın oluşacak yeniay sonrasında yapmaya çalışalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; araştırmacı, cesur, yenilikçi ve sürekli değişen bir insansınız. Özel hayatınızda ve iş ortamınızda sürekli değişkenlik peşindesiniz, bu da sizi riskli işlere yöneltebilir. Bu sene, ilişkiler hayatınızda önemli olacak. Kadersel etkiler altındasınız, hayata karşı esnek olmaya çalışın.

Koç Burcu: İş alanlarınızda patronlarınızdan ve üstlerinizden göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir ama fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız olmayın. Hayatı daha farklı yönlerinden ele almanız gerekiyor.

Boğa Burcu: Grupsal işlerinizdeki, takım çalışmalarınızdaki fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Düşüncelerinizin etrafınızdaki insanları etkilediğini farkedecek, bugün bu yönünüzü ön plana çıkartacaksınız. Kendinizi çok zorlamayın.

İkizler Burcu: Bugün iş ve kariyerinizde duygusal olarak kararszlıklarınız yüksek olabilir. Farklı sosyal aktiviteler ilginizi daha fazla çekebilir. Maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğu altna girmekten korkmayacaksınız.

Yengeç Burcu: Uzun zamandır kafanızda oluşturduğunuz planları yapmak arzusundasınız. Özellikle ortaklaşa yapılacak işlerde bugün ortağınızın gücünü işinizde hissedeceksiniz, bu da sizi ayrıca mutlu edecek. Büyük adımlar için biraz daha bekleyin.

Aslan Burcu: Bugün etrafınıza ve sevdiklerinize karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkması muhtemel bir seyahat konuşması sizi yerinizden oynatabilir. Para ödemeleriniz veya harcamalarınız varsa kafanız karışık olabilir.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın sizden daha romantik olması hoşunuza gidiyor ama gece saatlerinde sorumlulukları sizin kadar üstlenmediğini görmek sizi çıldırtabilir. Yine de bugün karşı tarafın isteklerini yerine getirmek önemli olacak.

Terazi Burcu: Azıcık bir değişimle karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi birşekilde değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Biraz sağlığınıza çeki düzen verin ve kendinize yatırım yapın. İşinize daha istekle sarılmak önemli olsun.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Kendinizi geliştirirken, sevdiğiniz insanın sizin hayatınıza kattığı anlamı ve değeri bugün daha iyi anlayacaksınız. Akşam saatlerinde kolay sinirlenmelere açıksınız.

Yay Burcu: Bu aralar bir aktiviteden diğerine koşturuyor olabilirsiniz, içinizdeki sıkılganlığı atlatmanın yolu buymuş gibi hissediyorsunuz ama içinizdeki bu kıpır kıpırlık sizi hareketlendirecek farklı bir dönemin habercisi olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün konuşurken veya yazarken oldukça yaratıcı ve başarılı etkileriniz var ama konsantre olmakta zorlanacaksınız. Bu yüzden iletişiminizde dikkatli olun. Akşam saatlerinde alacağınız bazı telefonlar veya haberler sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmelisiniz zira bu aralar aradığınız huzuru onların yanında da bulmakta zorlanıyorsunuz. Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı farkedin, parasal işleirnize dikkat edin.

Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar, kararlarınız ve fikirlerinize önem verecekler. Bugün gerçeklerden uzaklaşmadan, net adımlarla istediklerinizin üzerine gitmeli, etrafınızdakilere bunu göstermelisiniz. Duygusal kararsızlıklarınıza dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR