Bugün öğle saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Önemli işlerimizi başlatmak yerine, tamamlanması gereken işlerimizi halletmeye çalışalım. Saat 13:11 itibarıyla Ay balık burcuna geçiyor. Daha duygusal, kararsız enerjiler altına gireceğiz. Sabah saatlerindeki hareketlilik daha yumuşak bir enerjiye yerini bırakabilir. Bugün ve yarın kadersel etkiler altında olacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. Herşeyi iyice gözden geçirin.

Koç Burcu: Etrafınızda olup biten sosyal olaylar ve ilişkiler bir yandan sizi hareketlendirmişken, diğer yandan da yormuş olabilir. Ruhunuzun biraz huzura ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir. İyimser yapınızla bu aralar olayları daha kolay karşılıyor gibisiniz.

Boğa Burcu: Hayatınızı gözden geçirdikçe ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Sizi zorlayan ilişkiler aslında uzun zamandır düşündüğünüz konuların sonuçları olabilir. Biraz eğlenmeye ve arkadaşlarınızla vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: Çalışma hayatınızdaki sizi mutlu eden gelişmeler yaşanırken bazı arkadaşlarınız sizinle olan ilişkisinde sitem edebilirler. Sizinse sadece sizi rahatlatacak ortamlara ihtiyacınız olabilir. Birkaç gün boyunca hareketli olacaksınız.

Yengeç Burcu: Gezmeye, tozmaya, eğlenceye bu aralar fazlasıyla düşkün olabilirsiniz bu da normal olarak bütçenizi düşünmenize neden olabilir. Özel hayatınızdaki zorlanmaları daha afzla gezerek ve diğer insanlarla bir arada olarak atabilirsiniz.

Aslan Burcu: Kendi hareketleriniz ve davranışlarınızdaki değişimlerle huzuru bulmuş gibisiniz. Hayatı anlamlandırmaya çalıştığınız bu dönemde herşey size farklı görünebilir. Değişik yerler keşfettikçe kafanızdaki soruların azaldığını göreceksiniz.

Başak Burcu: Günlük işlerinizden ziyade özel ilişkilerinize odaklanacağınız birkaç gün içinde olacaksınız. Kısa planlar, geziler sevdiğinizle ilişkinizi güçlendirebilir ve kendinizi özel hissetmenize neden olabilir. Sadece ilişki içindeyken kendinizi de önemseyin.

Terazi Burcu: Daha fazla çalışmaya ve düzene ihtiyacınız var. Herşeyi olduğu gibi yaşamak arada önem verdiğiniz konuları unutmanıza neden olabilir. Bugün gün içinde daha planlı adımlar atmalısınız. Özel ilişkilerinizden destek ve yardım alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Hayatınızı önem sırasına göre yeniden ele alıyor, size keyif verecek olayların etrafınızda yer almasını istiyorsunuz. Sevdiğinizin istekleri önem kazanırken diğer yandan hareketlenmeye ihtiyacınız olabilir. Çabuk sıkılabilirsiniz.

Yay Burcu: İletişim sizin en önemli gücünüz ama bu aralar kendinizle, ailenizle olmaya ihtiyacınız var. Onlarla daha fazla ilgileneceksiniz. Diğer yandan kafanızda bir sürü planınız olabilir. Kararsızlıklarınızı yendiğiniz an, işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: İşlerinizin iletişim ayağını daha sağlam ve net tutmanız gerekebilir. O zaman daha sağlam adımlarla ilerlediğinizi göreceksiniz. Sosyal çevrenizden gelen fırsatlar ve şansları iş alanlarınızda ksinlikle değerlendirmelisiniz.

Kova Burcu: Hızlı bir şekilde yapılması gerekenler işlerinizi hallettikten sonra daha başka konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle parasal konularda yapacağınız konuşmalara odaklanın, size yeni kapılar açabilir. Çevrenizle planlar yapabilirsinz.

Balık Burcu: Hayatınızda önemli açılımlar oluşacak ama birkaç gün daha sabretmeniz gerekebilir. İş hayatınızda bazı zorlanmalar ve takıldığınız konularla karşılşamanız mümkün. Bu dönemde takıntılı davranmamak size kazandırabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR