Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacaktır. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek, saksı değişimi için uygun zamanlar.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz size fayda sağlayacak. Ailenize düşkünsünüz ama onlar için aşırı endişelenmeleri bir kenara bırakmalısınız. Bu sene, önemli kararlar alacak, bu kararların hayatınızı iyi bir noktaya çektiğini göreceksiniz.

Koç Burcu: Bugün diğer insanlar için birşeyler yapmak isteyeceksiniz. Merhametiniz ve sevginiz insanlara gönül kapınızı daha fazla açmak istemenize neden olabilir. Yine bu ihtiyacınız farkında olmadan size yanlışlar yaptırabilir.

Boğa Burcu: Başkalarına, özellikle sosyal çevrenize yardım etmek önem kazanmaya başlıyor. Arakadaşlarınıza ve sizi tanıyanlara karşı oldukça anlayışlı, merhametli ve fedakar olabilirsiniz. Gruplar içinde kendinizi çok öne sürmemeye çalışın.

İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarında bir yandan duygusal olacaksınız, bir yandan da yaratıcılığınız yüksek olacak. Bir anlamda sezgileriniz de artacak. İşinizde sezgilerinize yönelik bir iş yapıyorsanız bu süreçte iç sesinizi ve altıncı hissinizi iyi kullanmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün, gelecek olan dönemin kararları devrede olabilir. Özellikle önemli atılımlar, girişimler altındaysanız, parasal anlaşma olacaksa biraz gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz zira iyi niyetiniz süistimal edilebilir.

Aslan Burcu: Bugün, parasal konularda dikkatli olmalısınız. Yardımsever, fedakar etkileriniz yüksek olacak. Bu da parasal işlerinizde kolay kandırılmalara, aldanmalara, yanlışlıklara neden olabilir.

Başak Burcu: Özel hayatınızda karşı tarafa karşı biraz yumuşak ve fazla anlayışlı davranabilirsiniz. Fedakarlıklarınız artabilir, sevdiğiniz insanı daha farklı gözlerle algılamak isteyebilirsiniz. Romantik etkiler sizi mutlu edebilir.

Terazi Burcu: Bugün enerjiniz yüksek çalışmayacak. Alerjilere, enfeksiyonel hastalıklara açık olabilirsiniz. Bir yandan da günlük rutin işlerinizde tembel ve rahat etkiler sizi rahat bırakmayabilir. İşlerinizi iyi organize etmeye çalışın.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınızda kendinizi bırakmaya, hayal kurmaya, kandırmaya açık olabilirsiniz. Enerjinizin çok fazla yüksek olmamasından kaynaklı olarak onunla sadece gezmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle beraber keyifli, eğlenceli, yaratıcı aktiviteler içine girebilir ve onlarla kısa gezilerde bulunabilirsiniz. Aile hayatınızda biraz daha fedakâr etkileriniz devreye giriyor. Bazı noktalarda ailenizin sizi yanıltmasına, izin vermemelisiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların hayatına daha hassas, daha şefkatle yaklaşabilirsiniz. İletişimsel konularda yaratıcılığınız artabilir. Bir taraftan da iletişimsel konularda yaratıcılığınız üzerinizde olacak.

Kova Burcu: Bugün parasal konularda dikkatli olun, harcamalarınızı kontrol edin ve bilinçli hareket etmeye çalışın. Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirli yapınızla olayları çok büyütmeyin.

Balık Burcu: Kişisel hayatınızda birtakım kararsızlıklar, yanılgılar, belirsizlikler oluşabilir. Bir yandan da sanatsal işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız. Hisleriniz çok kuvvetlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR