Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- satürn olumlu açısıyla kalıcı ve uzun soluklu işler peşinde koşabiliriz. Planlarımızı daha gerçekçi, disiplinli ve organize bir şekilde hayata geçirebiliriz. Diğer yandan venüs- neptün birleşimiyle romantik ve şefkatdolu bir Çarşamba bizi bekliyor. Yaratıcılığımız yüksek çalışabilir. Diğer insanlarla, sevdiğimizle bütünleşmek arzusu öne çıkacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; girişimci ve çalışkan yönünüzle iş ve ticaret hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Aşırı savurganlık bazen hatalar yapmanıza neden olabilir. Bazen kıymet ve değer bilmeniz gerekiyor. Bu sene, hayatınızı yeniden organize edebilir, kalıcı işler yapabilirsiniz. Şansınız yüksek.

Koç Burcu: Kafanızdaki planları hayata geçirebilirsiniz. Disiplinli ve planlı atılacak adımlar kariyerinizde istediğiniz oluşumları karşınıza getirebilir. Kalıcı ve uzun vadeli adımlar atabilir, verdiğiniz sözleri tutmanın hazzını yaşayabilirsiniz. Yine başka insanlara yardım etme isteğiniz ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu: Geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlarınızı disiplinle, organize olarak uygulamaya koyabilirsiniz. Maddi konularda, yaratıcı işlerinizde sosyal çevrenizden destek alacak, arkadaşlarınız ve çevrenizdeki insanlar için fedakarlıklarda bulunacaksınız.

İkizler Burcu: Kalıcı anlaşmalar, görüşmeler açısından bu haftayı iyi değerlendirin. İş hayatınızda para aşamasına gelmiş olan işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bir yandan da göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insan için yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde aradığınız desteği ve yardımı bulabilirsiniz. Ortaklı atacağınız işlerde hayat sizi destekliyor. Uzun vadeli, kalıcı adımlar ve sonuçlar için harekete geçeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız tatil veya gezi planlarınız güzel işleyebilir.

Aslan Burcu: Ortak parasal konularda fikirlerinizi harekete geçirecek, disiplinle yolunuzda ilerleyecek, kafanızdaki planları bir düzene oturtacaksınız. Önemli bir ödemenin veya borcun düzenini oturtabilirsiniz. Bir yandan da ruhsal çalışmalara, derinden giden konulara karşı ilginiz artabilir.

Başak Burcu: Hayatınızdaki insan için yapacağınız fedakarlıklar, anlayış önem kazanıyor. Onun isteklerine göre hayatınızı organize edebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa yeni bir ilişkiye kendinizi adayabilirsiniz. Kalıcı ve uzun soluklu sözler peşinde koşacaksınız.

Terazi Burcu: Aile sorumluluklarınızı yerine getirmek, yapılması gereken işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Önemli işlerinizi disiplin ve sorumlulukla ele alacak, karşınıza gelecek olan iş yükünüzü kolaylıkla kaldıracaksınız. Sanatsal işlerinizde hayalgücünüz iyi çalışacak.

Akrep Burcu: İletişimsel işlerinizin sorumluluklarını düzenli ve disiplinli bir şekilde ele alabilir, kalıcı ve uzun vadeli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı el üstünde tutacaksınız. Duygusallığınız yüksek olacak. Fedakarlıklarla hareket edeceksiniz.

Yay Burcu: Aile ortamlarınızda, evinizde oldukça keyifli, romantik ve bir o kadar da fedakar etkiler altında olacaksınız. Maddi konularda dikkatle hareket etmeniz, aile hayatınızda daha tutumlu ve istikrarlı davranmanıza neden olabilir. Bir yandan da aile büyükleriniz için fedakar yapınızı devreye sokabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz işlerinizde sorumlu ve disiplinle davranacaksınız. İletişime dayalı işlerinizde toplantılar, önemli görüşmeler oluşabilir. İletişim halinde olacağınız insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Bu hafta ortasında parasal işlerinizde istediğiniz sonuçları kendinize çekeceksiniz. Arka arkaya haberleriniz olabilir. Sıkışmamak için durumları kendi lehinize çekmek için kontrollü ve organize bir şekilde hareket etmelisiniz.

Balık Burcu: Kendinize ve yapacaklarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız desteklerle iş hayatınızda harekete geçmek istediğiniz konularda istikrarla davranacaksınız. Önemli anlaşmalar karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR