Haftaya Ay Terazi burcunda ilişkilerimize ve ortaklaşa yapılacak işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta ilişkilerimizde denge sağlamak önemli olacak. Çarşamba günü oluşan venüs- uranüs olumlu açısıyla hem maddi konularda, hem de özel ilişkilerimizde farklı, sıradışı davranmak isteyebiliriz. Önemli iş bağlantıları ve ilişkilerimizde esneklik ve rahatlık önem kazanıyor. Değişik ve farklı konulardan, alternatif yaklaşımlardan ilişkilerimizde daha çok faydalanabiliriz. Esnek düşünceler, farklı ilişkiler iş ve para konularında da güzel anlaşmaları karşımıza getirebilir. Haftasonu Pazar günü venüs Balık burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde bizi hayalperest ve romantik kılabilir. Karşı cinsle bütünleşmek isteyebiliriz. Başkalarına yardım etmeyi seveceğiz. Abartılı ve çoşkulu davranışlar kimliğimizde öne çıkıyor. Olaylara aşırı iyimser yaklaşmak yerine daha bilinçli adımlar atmaya Pazar günü özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayatınızda beklenmedik bir takım değişikler yaşayabilirsiniz. Her zaman ve her koşulda korunuyorsunuz ve zorlukları diğer insanlardan çok daha rahat aşma eğiliminiz var. Seyahatler, yabancı ülkeler sizi ve hayatınızı etkiliyor. Şanslı olduğunuzu unutmayın ve gerginliğinizi kontrol etmeyi öğrenin. Bu sene, hayatınızdaki kontrolü sağlayacak, maddi yönden rahatlayacaksınız.




Koç Burcu: Bu hafta ilişkilerinizde kurmak istediğiniz denge önem kazanıyor. Mücadelelerden ve dengesizliklerden yorulmuş durumdasınız ve yapacağınız her işte uyuma ve anlayışa ihtiyacınız var. Çevrenizdeki insanlardan destek almayı denemelisiniz.




Boğa Burcu: Günlük iş akışınızı düzene sokmalı, kararsızlıklarınızı ve tembelliklerinizi geride bırakmalısınız. Bu haftabaşı hızlı başlayan iş hayatınıza çabucak odaklanabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan fırsatlara etkili bir şekilde cevap vermelisiniz.




İkizler Burcu: Haftanız oldukça keyifli etkilerle başlıyor. Değişik insanlardan, yerlerden alacağınız etkilerle kafanızdaki soru işaretlerine kolay çözümler üreteceksiniz. Özel hayatınızdaki insana karşı sabırsızlığınızı kontrol etmeye çalışmalısınız.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı aile hayatınıza odaklanacaksınız. Bir yandan da parasal işlerinizi düzene oturtmak önem kazanabilir. Kararsızlıklarınızı bir kenara bırakmalı, günlük hayatınızdaki koşturmalarınızı daha bir rutine oturtmalısınız. Kendinizi çok zorlamayın.




Aslan Burcu: Bugün, iletişiminiz hızlı akarken önemli işlerinizi göz ardı etmeyin, kafanızdaki planları kuvvetlendirmeli, etrafınızdaki insanlardan destek almalısınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu ederken, dış ortamlarda bazı sorunlara hazır olun.




Başak Burcu: Bu haftabaşı maddi işlerinizi kolaylıkla halletmek isteyebilirsiniz yalnız para harcamalarınızda veya parasal kararlarda kararsızlıklarınız sizi zorlayabilir. Başkalarını memnun etmek yerine, kendi isteklerinizi göz ardı etmemelisiniz.




Terazi Burcu: Haftanız kendi isteklerinize odaklanmış bir şekilde başlıyor. Kendi başınıza alacağınız kararlar sevdiğiniz insanın hoşuna gitmeyebilir. Bu aralar aldığınız kararları çok fazla aceleye getirmeyin. Sevdiklerinize karşı patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz.




Akrep Burcu: Haftanız biraz isteksiz ve geri planda durma isteğiyle başlarken, ailenizdeki insanlara anlayışınız bugün yüksek olabilir. Sevdiklerinizi üzmeden ve kırmadan ilerlemek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanları anlık çıkışlarınızla çok fazla zorlamayın.




Yay Burcu: Haftanız organize olmanız gereken sosyal işlerinizle başlayabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapmanız gereken işleriniz bugün rahat akarken, en çok özel hayatınız sizi zorlayabilir. Sevdiğiniz insan sizin onu sevmediğinizi veya gereken özeni göstermediğinizi düşünebilir.




Oğlak Burcu: Haftanız önemli işlerinizde dengeyi sağlama arzunuzla başlıyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda iş bitirici özelliğiniz devrede olabilir. Parasal işlerinizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz yalnız aile hayatınızda aradığınız huzuru bulmanız bugün biraz zor olabilir.




Kova Burcu: Haftanız değişik ve farklı organizasyonlarla, işlerle başlayabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onları anlamaya çalışmalı, elinizden gelen yardımı sunmalısınız. Düşüncelerinizdeki gitgeller etrafınızdaki herkesi etkileyebilir.




Balık Burcu: Haftanız halletmeniz gereken banka veya para işlerinizle başlayacak. Hayatı farklı şkilde algılayacak, size söylenenleri kendinize saklayacaksınız. Bu dönemde yalnız olma ihtiyacınız yüksek ve ilhamınızı değişik konulardan alıyorsunuz.


olumsuz yansıyabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizde beklenmedik tavırlar içinde olmanız onları sinirlendirebilir. Bugün iletişime dayalı konularda bazı sürtüşmelere ve sorunlara açıksınız. Çok tepki vermemeye çalışın.




Balık Burcu: Bugün aşk hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi çabuk sinirlendirebilir. önemli girişimlerden ve risk içeren anlaşmalardan uzak durun. Duyacaklarınız pek hoşunuza gitmese de üstesinden gelmeyi becereceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR