Haftaya Ay koç burcundayken başlıyoruz. Girişken, hızlı, aktif, inatçı, sabırsız yönlerimiz ortaya çıkabilir. Çarşamba günü bir konuya takılıp kalmamalı, obsesif davranışlardan uzak durmalıyız. Perşembe günü fikir ve düşüncelerimizde hayat bizi desteklerken, Cuma günü enerjimiz değişiyor. Başka insanlar, kültürler, değişik felsefelerle olan mücadelelerimiz artabilir. Haftasonu çabuk tepki vermeye meyilli olacak, günlük bilgi akışında çabuk sıkılacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok yönlü ve sosyal yaşam tarzınızla bir çok arkadaş ve seveniniz var. Evlilik ve özel hayatınızda sürtüşmelerden kaynaklı olarak zorlanmalar görülebilir. Hukuki konularda bir şey imzalamadan önce iyice düşünmelisiniz. Bu sene, parasal konularda güçlü adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Bu haftabaşı kendi isteklerinizle, zorunlu olarak yapacaklarınız arasında duygusal olarak zorlanmalar oluşabilir. Arkadaşlarınızla beraber organize edeceğiniz işlerinizin kolaylıkla altında kalkacaksınız. İyi bir planlamaya ihtiyacınız olabilir.




Boğa Burcu: Kendinizi öne sürmeniz gereken konularda strateji geliştirmeniz ve buna göre hareket etmeniz fayda sağlayacak. Toplumsal konulara yönelmeniz ve iş alanlarınızda başkalarını düşünmeniz çevrenizin size olan saygısını arttırabilir. Takıntılarınızdan uzak durun.




İkizler Burcu: Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planları kendi hayat yolunuza uyarlamanız, onlarla gelecek işlerinizde beraber hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Maddi konularda daha dikkatli olmalı ve size zora sokan durumlarda ince ayarlar yapmalısınız.




Yengeç Burcu: Ortak parasal işlerinizde kendinizi öne sürmeniz, dengeyi oturtmaya çalışmanız bu haftabaşı önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanın sorumlulukları sizi zorlarken algınızı ve ilginizi başka konulara çevirmeli, bu alanlarınızda konuşmalardan kaçmamalısınız.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda sevecen ve anlayışlı yönleriniz ön planda olurken, geleceğinizle ilgili konuları sevdiğiniz insanla paylaşacaksınız. Günlük hayatınızda ağırlaşan sorumluluklarınız zaman zaman planlarınızın aksamasına sebep olabilir.




Başak Burcu: İş hayatınızda, günlük işlerinizde parasal yönden yapılması gerekenleri bu haftabaşı kolaylıkla halledebilirsiniz. Enerjiniz doğru akacak. Diğer yandan eğlence ve aşk hayatınız için üstlendiğiniz sorumluluklarınız parasal yönden sizi zorlayabilir.




Terazi Burcu: Eğlenceyi, aşkı sevdiğiniz bu dönemde herşeyi sevdiklerinizle ve sevdiğinizle yapmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızdaki sorumluluklar ilişkilerinizde sizi kısıtlayabilir veya zorlayabilir. Bu hafta takıntılardan uzak durmalısınız.




Akrep Burcu: Aile alanlarınızda daha aktif, daha sevgidolu ve anlayışlısınız. Bu haftabaşı günlük işlerinizi planlayarak yola çıkmalısınız. Yakın çevrenizin sorumlulukları, verilen sözler iş akışınızı, yapılması gerekenlerin dengesini bozabilir. Hislerinizi kullanın.




Yay Burcu: Aşk hayatınızı, çocuğunuzla ilgili konuları bu haftabaşı yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşacaksınız. Risk almanız gereken bu dönemde en ufak bir sorun ya da olumsuzluk sizi hemen aşağıya çekebilir. Sabah saatlerinde duygusal yetersizlikten kaçının.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda sahip olduklarınız bugün sizin için önemli olabilir. Diğer yandan üstlenmeniz gereken sorumluluklarınız üstünüzde ağırlık yaratabilir. Ev hayatınıza iş alanlarınıza yaklaştığınız gibi yaklaşmayı denemeli, işlerinizi sallamamalısınız.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla irtibatınız bu haftabaşında yüksek olabilir. Kişisel istekleriniz ve bencilliğiniz artarken, kafanıza takılı konularla bu hafta uğraşacaksınız. Çevrenizde olup biten herşeyi farklı gözlerle görecek, davranışlarınızı gözden geçireceksiniz.




Balık Burcu: Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bu dönem, sosyal çevrenizdeki sorumluluklar sizi aşağıya çekebilir. Bu hafta geleceğinize yönelik konularda takıntılı davranmamalısınız. Sevdiğinizin, ailenizden bir insanın konuşmaları kafanıza takılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR