Bugün itibarıyla güneş kova burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde özgür, rahat ve bireysel yanlarımızı ön plana çıkartacak. Bu dönem içerisinde toplumsal konulara yönelebilir, grupsal çalışmalarımızı arttırabiliriz. Yeni insanlarla tanışmak, bir araya gelmek önemli olabilir. Kova, ikizler, terazi burçları rahat etkiler altına girmeye başlıyorlar. Yine koçlar ve yaylar bu dönemden olumlu etkilenecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal ve sanatsal yönünüzün zengin olması nedeniyle ilginç ve sizden farklı arkadaşlıklarınız olacak. Akraba ilişkilerinize çok dikkat etmelisiniz, onlardan kaynaklı olarak parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, duygusal alanlarda güzel gelişmeler yaşanabilir. Keyfiniz güzel işlerle yerine gelecek.




Koç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstereceksiniz. Bu alanda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için daha fazla çalışabilir, çevrenizden destekler görebilirsiniz.




Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi,kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Herşeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız.




İkizler Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız. Eğer bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak. Hayata bakış açınız genişleyecek.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde ön plana çıkmaya başlıyor. 1 ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre davranabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı daha ön planda olacak .




Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor , daha fazla çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız.




Terazi Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Aktiviteler, sportif faaliyetlerde özgür ve rahat bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak yalnız sabırsız hareketlerden kaçının.




Akrep Burcu: Bu bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek. Çözülmemiş konular, evinizde tamamlanması gerekenler üzerine ağırlık verebilirsiniz.




Yay Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler veya komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz.Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor.




Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız.




Kova Burcu: Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak.




Balık Burcu: 1 ay boyunca kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR