Bugün Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeliyiz. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çevrenizde her zaman güçlü arkadaşlarınız var. Hayat yolculuğunuzda kendinize olan güveninizi arttırmalı ve düşüncelerinizi olumsuzluklardan uzak tutmalısınız. Bu sene, arkadaşlarınız ve çevreniz size yeni işlerin kapılarını aralayabilir. Karşınıza gelecek olan fırsatları iyi kullanın.




Koç Burcu: Bugün arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız göz önünde olacak, iş hayatınıza ve ilişkilerinize dair konuşmalarda bulunacaksınız. Birinin size yol göstermesine ihtiyacınız olabilir ama ortak işlerinizde parasal konularda tepkilerinize dikkat edin.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda bugün bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu da kolay tepki vermenize neden olabilir. İş hayatınızda çabuk toparlanmak ve istediğiniz yönde ilerlemek isteyeceksiniz, hislerinize ve elde ettiğiniz deneyimlerinize güvenin.




İkizler Burcu: Bugün kafanızı rahatlatmak için farklı yöntem ve metotlara başvurabilirsiniz. İş hayatınızda istediğiniz gibi organize olmak isteyeceksiniz ama bu üzerinizde gerilimlere neden olabilir. Hayata geniş açıdan baktığınızda sorunlarınız kolay çözülüyor.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir ama sevdiklerinize karşı biraz daha az baskıcı olmaya çalışın. Bugün iş alanlarınızda esnek ve yaratıcı yönlerinizi kullanmaya çalışmalısınız, karşınıza güzel seçenekler gelebilir.




Aslan Burcu: İş ortamlarınızdaki hareketlilik süredursun, aklınız ve gönlünüz sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan yana olacak. Aile hayatınızda hırslarınızı kontrol etmeye çalışın. İş ve parasal konularda güzel gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.




Başak Burcu: Bugün koşturmanız gereken ve iş hayatınızda tamamlamanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetip, olayları dışarıdan izlemelisiniz. Yakın çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın, çabuk tepkiler vereceksiniz.




Terazi Burcu: Duygusal bir insan olarak, mantığınızla hareket ettiğiniz müddetçe daha az zarar göreceksiniz. Aklınıza takılanları ciddi bir platformda konuşmak isteyeceksiniz. Para harcamalarınızdan pişman olmayın ve kendinize gereken zamanı ayırın.




Akrep Burcu: Kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken daha çok şey var, öncelikle dışarıda olacağınız yerlerde güçlü duygularınızı kontrol etmeniz gerekecek. Bugün işlerinizi iyi organize etmelisiniz yoksa kişisel isteklerinizle çatışabilir, ailenize karşı anlayışı bırakmayın.




Yay Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızın problemleri ve sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Yapamadığınız işler için pişmanlıklarınızı geride bırakın. İş ve kariyer hayatınızda şanslı etkileriniz varken karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirmeye bakın.




Oğlak Burcu: Kendinize yönelik istek ve beklentilerinizin yüksek olduğu bugünlerde, somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Sosyal ortamlarda parasal konular çabuk tepkiler verebilirsiniz. Hayatınızda güzel gelişmeler oluşurken esnek bakış açınız çok şey kazandırabilir.




Kova Burcu: Bugün, daha mutlu, bireysel ve rahat etkiler altındasınız. Yine başkalarının yardımına koşmaktan zevk alabilirisiniz. Geleceğinize dair güzel konu ve olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor. Toplum önünde hırsınızı iyi kontrol edin.




Balık Burcu: Bu kadar sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş gibi görünüyor. Endişelerinizi ve korkularınızı kafanızda büyütmeye meyillisiniz. O yüzden keyifli insanlara yönelin. Dış ortamlarda zorlanabilir ve hemen tepkiler verebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR