Perşembe günü ilişki ve para gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde daha özgür ve rahat bir dönem başlıyor. Bir kişiye ilgimizi ve kendimizi vermek yerine, arkadaşlıklarımızı, gruplarla olan bağlantılarımızı güçlendirebiliriz. Özgürlüğümüze ve fikirlerimize ilişkilerimizde önem vereceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; spor, atletizm ve fiziksel aktivite gerektiren işlerde şansınız çok yüksek. Güçlü iradeniz yaşamda karşılaşacağınız zorluklar karşısında size her daim yol gösterecek. Sezgilerinizin farkındasınız ama onları kaale almıyorsunuz. Bu sene, daha rahat koşullarla iş alanlarınızda ilerleyeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla sosyal çevrenizde vaktinizi daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Önemli organizasyonlar içine girebilir, arkadaşlarınızla kuracağınız ilişkileri daha görünür ve etkili bir hale getirebilirsiniz. Bir anlamda partileri ve toplantıları seviyor olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla iş ilişkilerinizde patronlarınızla olan bağlantılarınız giderek güçlenecek, kendinizi işinizde göstermekten mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızdan, zam, terfi, pirim gibi bir isteğiniz varsa, bu isteklerinizi dile getirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla, yabancılarla olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz, önemli anlaşmalar yapacaksınız, tanıtımlar, anlaşmalar için olumlu bir süreçte olacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla alamadığınız bir paranız ya da alacağınız varsa bunları tahsil edebilirsiniz. Yine partnerinizin finansal durumunda da önemli gelişmeler, sürpriz şanslar devrede olacak. Beklemediğiniz bir maddi olanak veya elinizin bollaşması sizi çok mutlu edebilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda rahat ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. İlişkinizi masaya yatırabilir, birbirinizle konuşmalarınızı ve paylaşımlarınızı hızlandırarak karşılıklı sevgi ve saygınızı arttırabilirsiniz. Taşınmak için de uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla sağlığınızda güzel gelişmeler oluşabilir. Bu süreçte kilo alımına dikkat etmelisiniz. Bir yandan da iş yaptığınız insanlarla olan ilişkilerinizi kuvvetlendiriyorsunuz. Hem astlarınızla hem üstlerinizle anlaşmasını iyi becereceksiniz.




Terazi Burcu: Evliyseniz, duygusal hayatınız açısından hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hayatı daha fazla paylaşmak isteyecek, daha çok dış ortamlarda vakit geçireceksiniz. Bekârsanız ve aşkı arıyorsanız bugünden sonra aşk, hayatınızda yer alabilir.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla evinizle ilgili önemli bir değişim içine girmek istiyorsanız, boya, badana, tamirat, tadilat ve dekorasyon işlerine kalkışmak için 3 haftalık bir zaman içine giriyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir veya daha fazla vaktinizi ailevi ortamlarda geçirmek isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Yakın çevrenizdeki akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenecek, yakın çevrenizdekilerle daha fazla sosyalleşeceksiniz. Reklam, tanıtım, pazarlama, satış, bilgisayar, internet gibi alanlarda güzel ilişkiler sayesinde başarınızı ilerletebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Para kazanma beceriniz ya da ilişkileriniz güzelleşir ve artarken, bir yandan da gezmeye, dolaşmaya, teknolojiye daha fazla para harcamaya meyilli olacaksınız. Para bir taraftan gelebilir, bir taraftan bu dönemde harcamalarınız yüzünden gidebilir.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla İlişkilerinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Etrafınızdaki kişilere cazip görünebilirsiniz. Alışveriş yapmak, beğendiğiniz giysileri almak, kendinize bakım yapmak için de uygun zamanlardasınız. Hayatınız sosyalleşiyor.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla kendinizi biraz sosyal ortamlardan uzaklaştırabilirsiniz. Gerek ikili ilişkilerinizden gerek sosyal ilişkilerinizden izole olabilirsiniz.. Platonik ve gizli aşklara olan eğiliminiz artacak. Yalnızlığı ve yazmayı seveceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR